Femeia Leu

Femeia Leu este chintesenta femeii mature, intelepte, experimentate si seducatoare! Despre femeia Leu se spune este cea mai buna mama a zodiacului, cea mai dedicata relatiilor sale. Are foarte multe caracteristici pozitive si are doua negative. Aceasta are un orgoliu deosebit si o incapatanare speciala, nu-i place sa intre in competitie deoarece trebuie sa fie vioara nr 1, trebuie sa fie recunoscuta pentru calitatile sale, apreciata pentru talentele sale. Este grav daca o critica cineva, femeia Leu putand avea doua reactii, una in care este foarte incisiva, drastica, si cea in care te ignora, iti intoarce spatele si nu se mai uita la tine niciodata.

Este foarte sensibila in interior, desi la suprafata poate arbora o masca de superioritate detasata. Leul apartine Triadei de Foc compusa din zodiile: Berbec, Leu, Sagetator. Femeia Leu  este probabil cea mai sensibila dintre toate cele trei zodiile de foc, din cauza  orgoliului peste care nu poate sa treaca.

Este o buna prietena, o buna sfatuitoare, ii place foarte mult sa se implice in problemele altora, sa-i ajute pe oameni. Cand veti avea o problema si veti apela la o Leoaica, fiti convinsi ca va sari in ajutorul vostru imediat. Nu trebuie sa-ti faci giji ca nu te va ajuta daca ii aduci argumentele consistente si coerente. Chiar daca s-a rupt o relatie, chiar daca partenerul femeii Leu a gresit profund si a cauzat ruperea relatiei, chiar daca acea persoana este stearsa din agenda, intotdeauna, daca i se cere ajutorul intr-o problema foarte serioasa nu va ezita sa se implice, dar va disparea dupa aceea la fel de repede precum s-a implicat.

Femeia Leu este mama absoluta. Chiar daca Racului ii este conferita calitatea de mama de catre manualele de astrologie, femeia Leu este cea mai dedicata copiilor sai, cu rezultate educationale excelente.  Ea  nu se proiecteaza in acestia, este mandra de ei, face totul sa le ofere o sansa in viata, dar in momentul in care simte ca a devenit intruziva nu are nici o problema sa faca un pas in lateral si sa-si vada mai departe de existenta sa. Sigur exista si mame denaturate, dar preponderent, femeia Leu, este cea care este dedicata copiilor sai. Partenerul este o persoana foarte importanta pentru ea, ii dedica toata atentia sa si are nevoie de un barbat puternic care sa o faca sa se simta mandra ca se afla la bratul sau. In momentul in care si-a pierdut respectul fata de partener, s-a incheiat si relatia pentru ea, acest aspect fiind valabil indiferent de tipul de relatie dintre cei doi.

Semnele zodiacului - LEU