Leii si o vacanta de vara cu multe mistere

Asa cum povesteam in articolul Zodiile si vacanta de vara 2016, anul acesta toate zodiile au mare nevoie de relaxare, deoarece vacanta de vara vine dupa o perioada destul de complicata pentru toate semnele zodiacale. Jupiter in Fecioara (1 Aprilie - 9 Mai) si Mercur in Taur (29 Aprilie - 22 Mai) au fost pentru cateva saptamani bune in mers retrograd. In plus, alte trei planete Marte in Sagetator (17 Aprilie- 29 Iunie 2016), Saturn in Sagetator (1 Aprilie-13 August) si Pluton in Capricorn (19 aprilie-27 septembrie 2016) vor iesi din mers retrograd treptat pana in septembrie. Toamna care ne astepta nu va fi una tocmai usoara din punct de vedere astrologic. Iata de ce, perioada 1 Iulie-29 August 2016 este un moment excelent pentru vacanta, odihna, relaxare si incarcarea bateriilor.

Vacante cu istorie si mistere pentru Lei

Barcelona - Montjuic

Barcelona - Montjuic

Daca iti plac orasele istorice, locurile somptuoase, destinatiile luxoase, orasele care sa aiba o aura de mister, atunci Leul este cel mai bun prieten al tau pentru a te insoti in vacanta. Leilor le place sa se simta bine, doar ca o fac la scara mare, fara nicio restrictie financiara. Iata de ce multi Leii prefera sa stranga bani tot anul si pleaca intr-o vacanta in care nu se mai uita cat cheltuie, ci se bucura de starea in care se afla si se distreaza pe cinste, conform zicalei " dam totul pe una". Ii plac orasele in care isi poate face o multime de poze alaturi de monumente celebre, ii place sa viziteze zone incarcate de cultura, se hraneste din informatiile pe care le primeste, iar seara va savura o cina delicioasa, in compania prietenilor sau a persoanei iubite.

Anul acesta Leul este bine aspectat pe sectorul calatoriilor. Iata de ce le recomand acestor nativi sa iasa din tara, sa paraseasca locul unde s-au nascut pentru ca vara aceasta strainatatea le poarta mult noroc activandu-le sectorul conexiunii cu protectia divina. Daca exista Lei care nu-si permit sa paraseasca tara, le recomand ca destinatie muntele, deoarece simbolizeaza ascensiunea. Leul este un semn de Foc, ne referim la semnul Leului pur, acesta nu se simte foarte bine in zone cu apa deoarece ii moleseste, le stinge vitalitatea. Marea, raurile sunt benefice penru Leii hiperactivi si care vor sa se odihneasca, insa daca vor energie vitala pentru activitatile care ii asteapta din toamna, atunci zona montana este binevenita.

  • Finante — pentru activarea sectorului financiar, le recomand Leilor sa mearga in Spania;
  • Sanatate — daca doresc sa activeze sectorul sanatatii le recomand doua destinatii, Ungaria si Singapore;
  • Iubire — Daca doresc sa-si gaseasca iubirea, atunci Arabia Saudita, zona Orientului Mijlociu sunt benefice.

Zodiile si destinatiile de vacanta

Singapore

Singapore