Nu subestima niciodata un Leu

Leul este un semn zodiacal guvernat de Soare si face parte din Triada semnelor de foc, alaturi de zodiile Berbecului si a Sagetatorului. Leul este caracterizat de multa prestanta, pe care unii ar cataloga-o drept aroganta.

Exista insa Lei care sunt foarte timizi si care prefera sa mascheze aceasta timiditate sub un invelis de „siguranta”, stapanire de sine, incredere in sine si epateaza printr-o atitudine voita de siguranta de sine, pentru a-si ascunde emotiile reale.

Subestimarea si competitia

Leul poate fi enervat, daca il subestimezi. E foarte simplu. Incearca sa te folosesti de un Leu fara sa fii subtil, fara sa spui „te rog”, da-i ordine unui Leu si vei vedea cum isi zbarleste coama si cat de clar se poate citi pe fata sa ca este iritat.

Leul este o zodie competitiva. Ii place sa castige si sa se bucure de toate beneficiile pe care le primesc campionii. In cazul in care nu isi poate etala talentele si calitatile, daca nu sunt centrul atentiei, atunci Leul se supara si incearca sa castige atentia celorlalti facand mici rautati, devenind ironic sau hiper-critic. Daca exista o persoana mai buna ca el, atunci va incerca sa caute motiv de cearta pentru a-si descarca frustrarile.

Leii adora sa li se ceara parerea, pentru ca in acest mod isi pot etala cunostintele. Atunci cand cei din anturaj actioneaza fara sa ii intrebe, Leii adopta o figura bosumflata, semn ca ceva nu le convine.

Daca vrei sa te distrezi, incearca sa iei un Leu peste picior, incearca sa-i ceri lucruri de nenumarate ori, fara sa-i multumesti nici macar o singura data. Fii nepoliticos. Incearca sa depasesti granitele prieteniei si vei vedea ca reactia sa va fi una regala: va spumega de furie, insa te va ignora cu un aer superior.

Abordarea sa, atitudinea sa va fi: „eu nu te mai cunosc si nu mai am treaba cu tine. Te-am sters din agenda pentru totdeauna si uite, ti-am dat delete si din creierul meu.”. Altora le va spune sa rezolve problema fara el, ca el nu se murdareste pe maini cu acte vindicative.

Cum sa enervezi zodiile ...

Pentru cei curiosi sa stie cum sa evite conflictele cu celelate zodii, recomand:

Descopera nativul Leu

Daca vrei sa aflii mai multe despre zodia Leului, te invit sa citesti: