Relatiile Leului cu familia si prietenii

Leul este un prieten loial si exista doua tipare de comportament, nu din partea Leului, ci din partea celor care interactioneaza cu el. Din prima categorie, fac parte cei vocali si spun ca nu le pace Leul pentru ca este cu “nasul pe sus” si orgolios, increzut si nu-i pasa decat de el. A doua categorie este reprezentata de cei care le sunt prieteni de mici.

Problema este ca Leul este semn de Foc care are prestanta, coloana vertebrala si atunci oamenii slabi de caracter au tendinta sa “puna stampila” cand se simt complexati de Leu. Astfel au luat nastere zonurilor conform carora Leul  este orgolios, incapatanat si greu de ajuns la sufletul sau.

Prieteniile nativului Leu

In realitate, Leul este un prieten loial si foarte emotiv. Leul devine vulnerabil pentru ca isi stabileste obiective foarte inalte si vrea sa fie remarcat pentru tot ceea ce face. Targetul fiind foarte inalt se gandeste ca nu depaseste stacheta pe care si-a pus-o, de aceea este mereu sub presiune si nu-si permite sa se manifeste emotional, prefera sa se inchida, sa puna un stop intre el si cei din jur. Este dornic sa ajute, dar conteaza foarte mult cum il abordezi ca si prieten. Nu va functiona niciodata la un Leu sa te duci sa-i spui direct “Hei, vrei sa ma ajuti?" Te va refuza pentru simplul fapt ca i-ai spus”hei” Abordati tacticos Leul, explicati-i motivul pentru care aveti nevoie de ajutorul lui, are nevoie sa stie de ce este nevoie sa faca un anumit lucru si laudati-l, spuneti-i ca are calitati pe care le admirati si ca stiti ca ajutorul lui va fi nepretuit. Odata accesata aceasta latura, cu iguranta ca va va oferi si camasa de pe el.

Leul si relatii de familie

Niciodata Leul  nu-si abandoneaza familia si, oricat de urat s-ar purta rudele cu el, intotdeauna va exista o afinitatea pentru acestea. Probabil sintagma “Sangele apa nu se face!” a fost creata de un Leu. Intotdeauna, din punct de vedere emotional, Leul va fi atasat de familia sa, va oferi mult acesteia si rudele care il cunosc din punct de vedere psihologic vor sti sa-l manipuleze bine. Acestia vor obtine de la Leu foarte multe avantaje pentru ca daca stiu sa-l laude si cum sa il abordeze va fi deosebit de generos.

Intotdeauna, in relatiile de prietenie dar si in cele de  familie are nevoie sa fie validat si laudat. Exista, insa si cealalta jumatate a monezii; daca l-ati suparat sau daca ati incercat sa profitati de el intr-o maniera mult prea vizibila, intotdeauna Leul va va scoate din viata sa si va va ignora cu un aer regal, Nu se va certa, dar cu siguranta va va sterge atat din mintea cat si din sufletul sau.

Descopera Nativul Leu