10 - numarul zilei tale de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 10. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

10 - numarul zilei de nastere

Numarul 10 se reduce la cifra 1. Cifra 0 (zero) care apare dupa cifra 1 amplifica si consolideaza vibratiile, energiile si atributele cifrelor langa care apare. Daca te-ai nascut intr-o zi de 10, acest numar iti aduce o multime de schimbari in viata si iti poarta mult noroc. Aceasta vibratie iti confera capacitatea de a recunoaste si a intelege nevoile societatii si iti da abilitatea de  a aduce pace si armonie in sanul tuturor. Numarul 10 vibreaza pozitiv cu energiile optimismului, increderii in sine, independentei. Esti o persoana creativa, poti sa te bucuri de succes, de energie, te adaptezi cu usurinta oricarei situatii, dar in acelasi timp, ramai original si iti pastrezi individualitatea. Numarul 10 este primul numar care are si cifra 0 (zero) pe scara vibrationala, iar aceasta combinatie intre cifrele 1 si 0 ii confera nativului o forma de energie vitala suplimentara.

Numarul 10 este simbolul dragostei si al luminii. El este creatorul, el este numarul care transforma in realitate imaginatia fiecaruia dintre noi. „Imagineaza-ti si vei primi!” este esenta acestui numar extrem de puternic.

Exista totusi o incercare data de acest numar: in viata fie urci si evoluezi, fie esuezi lamentabil. Lipsa perseverentei este cel mai mare dusman al tau. Numarul 10 simbolizeaza inceputul unor noi lectii din ciclul cunoasterii si te invata Lectia Responsabilitatii. Este un numar karmic care te poate proteja foarte mult.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: