11 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia cifrei 11. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11-31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

Numarul 11 este un numar maestru care simbolizeaza iluminarea, inspiratia, intuitia, clarviziunea, constiinta alternativa, misticismul. Numarul 11 este primul dintre numerele maestre, iar numarul acesta nu poate fi redus la o singura cifra. Numit adeseori ,,mesagerul”, ,,profesorul” sau ,,cel care ne ilumineaza”, acest numar este motivational, misiunea lui fiind aducerea iluminarii oamenilor care s-au nascut sub vibratia sa.

11 - numarul zilei de nastere

Desigur, vine si cu o latura negativa. Numarul 11 este numarul incercarilor, testelor si tradarii din partea altora. Daca esti nascut intr-o zi de 11, atunci vorbim despre o nastere karmica si vei experimenta multe provocari in viata ta. Fiind un numar maestru, vei excela in orice activitate vei face si intotdeauna te vei evidentia la locul de munca, Esti nascut pentru a-i ajuta pe altii sa se inteleaga pe sine si adeseori, preferi sa te pozitionezi pe locul al doilea, pentru a le permite celorlalti sa evolueze si sa-si descopere menirea in viata. Putem spune ca numarul 11 se sacrifica cu scopul de a-i ajuta pe altii sa faca saltul evolutiv. Oamenii nascuti intr-o zi de 11 isi pot petrece mult timp dedicandu-se stiintelor ezoterice si dezvoltarii spirituale. Fiind un numar maestru, daca esti nascut sub influenta sa, poti sa te simti uneori izolat sau diferit de alti oameni, preferand sa te retragi departe de societate. 11 dezvolta „puterea sufletului” prin dragoste si sacrificiu. Chiar daca, pe plan pamantean, alegi sa stai pe locul al doilea, pe plan spiritual, prin sacrificiul pe care il faci pe Pamant, evoluezi foarte mult.

Deoarece esti o persoana extrem de sensibila, poti avea uneori probleme cu stima de sine. Te bucuri de compania prietenilor, iar orice conflict cu acestia te poate supara. Esti o persoana care se dedica altora si pentru care iubirea de semeni este foarte importanta, chiar daca iti place sa-ti pastrezi individualitatea si linistea sufleteasca, stand deoparte de problemele vietii. Renasterea ta se face prin meditatie si introspectie.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: