12 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 12. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

12 - numarul zilei de nastere

Numarul 12 reprezinta completarea si incheierea unui ciclu intreg de experienta. Cand nativul se reincarneaza sub numarul 12, inseamna ca a parcurs deja un set complet de experiente in vietile anterioare si acum trebuie sa invete regenerarea prin puterea constiintei. Daca esti nascut sub numarul 12, apartii unui grup de suflete evoluate, care au acumulat o putere interioara neobisnuita, prin multe nivele de viata. Cu toate acestea, poti fi inca limitat de vechi obiceiuri, de vechi tipare, de vechi metehne cu care trebuie sa lucrezi si pe care trebuie sa le schimbi. Numarul 12 te avertizeaza sa-ti pastrezi simturile ascutite in orice situatie, sa fii precaut in fata celor care iti ofera o pozitie inalta, sa fii atent la falsitatea celor din jur si a celor care vor sa se foloseasca de tine pentru castigurile personale.

Numarul 12 reprezinta invatarea profunda si sacrificiul facut de individ pentru a obtine cunoasterea si intelepciunea, atat pe plan spiritual cat si intelectual.In momentul in care logica si ratiunea sunt sacrificate in favoarea emotiilor si sentimentelor, mintea va fi luminata si va primi raspunsurile pe care le cauta.Invata asadar sa acorzi o mai mare atentie laturii tale emotionale si nu mai trece totul prin filtrul ratiunii si logicii.

Esti o persoana energica si foarte profesionista in activitatile pe care le faci. Intelegi foarte bine nevoile emotionale ale celor din jur si din acest motiv, te poti plia foarte usor pe orice tipe de personalitate.

Pentru tine familia este importanta si, chiar daca esti o persoana prietenoasa si deschisa in toate relatiile, pastrezi o doza de timiditate. Pentru tine, relatiile sunt foarte importante si ai nevoie de un partener onest si corect,  pentru ca respecti foarte mult corectitudinea in relatii. Esti atras de persoane independente, puternice, optimiste.

Rasul este o componenta importanta a vietii tale, iar mintea ta ascutita are intotdeauna un raspuns pregatit in orice situatie. Pentru ca-ti place stimularea mentala, esti o adevarata enciclopedie ambulanta, absorbind ca un burete orice noua informatie.

Pentru ca esti fascinat de oameni, acumulezi multe informatii despre spiritul uman, psihologie, psihiatrie, psihanaliza. Nu-ti place sa ti se spuna ce poti si ce nu poti sa faci si, mai degraba, iti pastrezi nesiguranta pentru tine, ascunzand-o departe de ochii celorlalti. Iti place sa traiesti liber si esti o persoana foarte modesta cand vorbesti despre calitatile tale. Cu cat evoluezi mai mult, cu atat iti place sa vorbesti mai putin despre tine.

Pentru ca te plictisesti cu usurinta, ai nevoie constanta de provocari noi. Iar combinatia dintre cifra 1, care reprezinta individul si numarul 2 care reprezinta sensibilitatea, te face o persoana echilibrata si capabila sa-i ajute pe ceilalti sa-si descopere sensul in viata.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: