13 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 13. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

13 - numarul zilei de nastere

Numarul 13 este un nou numar karmic simbolizand puterea si transformarea, dar si ruperea si depasirea granitelor. Daca esti nascut intr-o zi de 13, atunci esti inzestrat cu multa putere mentala, dar daca iti folosesti aceasta forta in scopuri egoiste, atunci ea va conduce la distrugerea sinelui care, ulterior va degenera in probleme serioase de sanatate.

Va trebui sa lucrezi cu tine pentru a folosi aceasta putere in scopuri altruiste cu misiunea declarata de a-i ajuta si pe altii sa evolueze. Daca accepti schimbarile aduse de viata, atunci iti vei folosi cu intelepciune vibratia acestui numar si potentialul catre efecte negative scade considerabil.

Se spune adesea ca vibratia numarului 13 este asociata cu geniile, dar si cu oameni care trebuie sa lupte sa-si transforme lipsurile in virtuti. Vei fi supus multor incercari, multor teste, iar tentatiile vor fi parte constanta a drumului tau catre evolutia spirituala. Constiinta trebuie activata constant si trebuie transformata intr-un ghid, deoarece numarul 13 este numarul judecatii impartiale. Evolutia spirituala se castiga mai degraba prin durere decat prin placere. Esti o persoana sensibila, usor de ranit si usor de ofensat,   insa, in momentul in care esti sigur de prietenia, iubirea si sprijinul celorlalti, te relaxezi si te integrezi foarte usor in grupul social. Totusi, daca te enervezi, devii un dusman de temut si este aproape imposibil pentru cel care te-a jignit sau te-a suparat sa-ti mai intre in gratii. Esti un suflet loial, iti faci prieteni de nadejde si esti o persoana cu talente multiple. Iti place sa lucrezi cu mainile. Esti foarte bun sa repari sau sa construiesti ori sa creezi lucruri.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: