14 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 14. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

14 - numarul zilei de nastere

Numarul 14 este un numar karmic, iar cel nascut intr-o zi de 14, trebuie sa invete sa fie independent, sa-si asume propriile actiuni, sa invete sa fie corect si sa ramana focusat pe drumul pe care vrea sa mearga. Cea mai mare nevoie  a ta este sa obtii echilibrul, armonia si rabdarea. Daca inveti sa-ti temperezi impulsurile, sa fii logic, atunci poti sa te bucuri de castiguri financiare semnificative. Esti ghidat de o voce interioara catre succes si orice atingi sau orice faci, intotdeauna te va propulsa mai sus.

Este adevarat ca numarul 14 iti va aduce si incercari sau momente de pericol, cauzate de cei din jur. In unele situatii poti fi omul nepotrivit, la locul nepotrivit. Uneori, te arunci in situatii complicate, doar pentru a te bucura de senzatii, insa un astfel de comportament poate conduce la haos. Scopul tau este sa inveti sa experimentezi precaut lectiile vietii. Esti o persoana adaptabila, numai ca ai nevoie de provocari constante, pentru ca altfel te plictisesti cu usurinta. Nu esti multidimensional, nu poti sa faci mai multe activitati simultan. Te poti axa doar pe o activitate, doar pe un proiect si poti obtine rezultate deosebite atunci cand nu esti presat, stresat si esti lasat in pace.

Ai o mare capacitate de a iubi. Trebuie sa intalnesti acea persoana speciala care sa te convinga sa te asezi la casa ta. Nu-ti place sa fii presat, nu-ti place sa fii incorsetat, iar in momentul in care cei din jur incearca sa te controleze, nu ai nicio problema de a-ti strange lucrurile si de a iesi pe usa, fara sa te mai intorci vreodata in viata acelor persoane.

Fiind nascut intr-o zi de 14 esti o persoana sociabila, care atragi oamenii asemenea unui hipnotizator profesionist. Esti inzestrat cu mult curaj si iti place sa-ti pui intrebari si sa analizezi situatia. Iti recomand totusi, daca ai propria ta afacere, sa fii precaut pentru ca uneori, poti sa-ti asumi riscuri mult prea mari. Cald si creativ, ai o imaginatie bogata si esti inzestrat cu multa intelepciune.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti:

  •