15 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 15. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

15 - numarul zilei de nastere

Numarul 15 este o combinatie interesanta, datorata cifrei 1, care simbolizeaza individualitatea si independenta si a cifrei 5, care reprezinta receptorul. Insumate, ele dau cifra 6, care semnifica energiile aflate in cautarea armoniei si echilibrului. Iata de ce, daca esti nascut intr-o zi de 15, esti o persoana complexa, dar in acelasi timp afectuoasa si cu o putere de influenta asupra celorlalti, foarte ridicata. Cuvantul care defineste numarul 15 este misterul, deoarece, daca esti nascut intr-o astfel de zi, nu-ti place sa-ti faci viata publica si esti mai degraba interesat de intimitate si de o doza de mister, in toate activitatile pe care le faci.

Casa si familia joaca un rol important in viata ta si cuibul de renastere, cuibul unde poti sa-ti incarci energiile este, evident, casa, caminul. Ai nevoie de confirmare continua, asa incat astepti din partea celorlalti, intotdeauna, un cuvant bun, de lauda, de sustinere. Cu toate acestea poti transmite semnale destul de ambigue si cu cat pari mai rece si detasat, de fapt doresti mai multa sustinere si cuvinte de incurajare.

Chiar daca iti place afectiunea, esti o persoana foarte independenta si uneori, poti sa fii un rebel. Poti da impresia unei persoane sigure de sine, dar in realitate poti fi sensibil, vulnerabil, bland si sa-ti placa oamenii si ajutorul pe care il oferi acestora. Nu le permiti celorlalti sa intre in zona ta de confort pana nu ai incredere completa, insa daca acestia se straduiesc pot fi recompensati cu loialitatea, credinta si atentia pe care o reversi asupra lor.

Esti o persoana sensibila, creativa si ai un simt special pentru a invata limbile straine. Deoarece esti o persoana pasionala, uneori poti ramane prins in situatii in care nu vrei sa fii. Iti plac armonia, muzica si activitatile de grup. Scopul tau in viata este sa transmiti dragoste si sa devii profesorul celor din jur.

umere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: