16 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 16. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

16 - numarul zilei de nastere

Numarul 16 este un numar karmic. Daca te-ai nascut sub influenta vibratiei sale, trebuie sa faci adevarate eforturi pentru evolutie. Trebuie sa-ti cultivi puterea personala, independenta si curajul de a initia actiuni. Aceasta atitudine iti va permite sa depasesti obstacolele cu care te vei confrunta in aceasta viata.

Numarul 16 te avertizeaza ca vei trece prin multe incercari, de-a lungul vieții. Pregatește-te pentru neprevazut, pentru suisuri si coborasuri, iar punctele cele mai vulnerabile reprezinta tradarea din partea persoanelor iubite sau a partenerilor de afaceri, precum si pierderi semnificative de bani. Daca insumam cifra 1 cu 6, atunci obtinem cifra 7 care simbolizeaza vibratia responsabilitatii si obligatia de a-ti asculta vocea interioara.

Daca tii cont de instinctele care te avertizeaza cand te afli in pericol, daca tii cont de vocea aceea care striga disperata sa te opresti dintr-o actiune, atunci vei vedea ca te bucuri de o protectie deosebita si vei fi ferit de multe necazuri.

Daca esti o persoana evoluata, atunci numarul 16 iti va aduce armonia in viata. Esti o persoana incapatanata, ai multa vointa si o minte analitica. Vrei sa cunosti totul despre tot. Iti place studiul, iti place cercetarea, esti interesat de stiintele de frontiera si de activitatile care tin de dezvoltarea personala. Deoarece esti constient, in fiecare zi, de responsabilitatea ta in cadrul comunitatii, familia este un element important pentru tine si esti un partener iubitor dar si un parinte intelept.

Trebuie sa te lupti cu dorinta de a-i controla pe toti in toate actiunile lor, pentru ca atitudinea ta usor razboinica s-ar putea sa irite fiintele mai slabe. Esti inzestrat cu capacitati de judecator si poti avea de-a lungul vietii mai multe meserii.

Esti o persoana care spune foarte deschis ceea ce gandeste. Ai credinte puternice, esti capabil sa muncesti multe ore pe zi, dar, in acelasi timp, sa aloci timp suficient familiei si activitatilor domestice. Poti iubi in profunzime, esti un iubit pasional si esti foarte responsabil in viata de cuplu.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: