17 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 17. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

17 - numarul zilei de nastere

Responsabilitatea, autodisciplina, puterea, spiritualitatea si intelepciunea sunt doar cateva dintre atributele pe care ti le confera ziua ta de nastere. Numarul 17 este un numar spiritual si a fost identificat de caldeeni in imaginea celor opt raze ale planetei Venus. Esti inzestrat cu calitati de clarviziune, iar faptul ca te-ai nascut intr-o zi de 17 subliniaza ca esti un spirit evoluat, care a trecut prin foarte multe intrupari.

Ziua de nastere 17 este rezervata si dedicata numai persoanelor speciale, spiritelor inalte care au multe de implinit in viata actuala. S-ar putea sa calatoresti des, mai ales in interes de serviciu. Numarul 17 iti aduce mult noroc. Te face o persoana puternica, dar, in acelasi timp, esti empatic, sentimental si bland. Iti place independenta si nu suporti ca cineva sa depaseasca zona ta de confort.

Punctele tale negative sunt date de schimbarile bruste de tonus emotional. Multe persoane care traiesc cu cineva nascut pe data de 17, il caracterizeaza ca fiind o persoana imposibil de trait cu ea. Afirmatia aceasta vine din cauza ca-ti place sa fii incurajat constant si poti sa-i obosesti pe cei din jur cu intrebari de genul „ma iubesti?”, „ai incredere in mine?”, „crezi ca pot sa fac?”, „crezi ca pot reusi?”.

Esti o persoana talentata, iti place munca, esti eficient, iti place sa combini calitatile de lider cu sensibilitatea plina de compasiune pentru semenii tai. Nu faci diferenta intre statutul social si te poti adapta la pretentiile unui aristocrat si poti trai linistit, in acelasi timp, cu oamenii cei mai modesti.

Relatiile sunt un element extrem de important si definitoriu al vietii tale, pentru ca iti poti gasi echilibrul in dragoste.

Esti un lider innascut si visul tau secret este sa transformi lumea intr-o oaza de liniste si pace, numai ca acest idealism te poate baga in multe probleme, mai ales cand interactionezi cu persoane dornice sa faca bani si sa profite de pe urma celorlalti.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: