18 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 18. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

18 - numarul zilei de nastere

Daca privim la functiile cifrei 1, atunci ea iti confera independenta si asertivitate, daca ne uitam la cifra 8, atunci te bucuri de energie si forta. Iar combinatia dintre 1 si 8 care genereaza numarul zilei tale de nastere poarta vibratia manifestarii abundentei, a leadership-ului, a experientelor karmice si a unei incapatanari care ii uimeste pe multi.

Daca esti nascut pe data de 18, ai sa constati ca esti un adevarat magnet pentru oamenii care au probleme si care vin cu un bagaj de experiente destul de complicate. Esti un prieten de nadejde si iti place sa interactionezi cu cei din jur.

Din pacate, numarul 18 te face sa te confrunti si cu probleme de-a lungul vietii.  Trebuie sa inveti Lectia Milei, puterii interioare, a empatiei. Iti plac copiii, iti plac animalele si intotdeauna esti pregatit sa-i ajuti pe cei defavorizati. Incearca totusi sa pastrezi o limita, pentru ca de multe ori esti tentat sa faci excese in acest ajutor. Exista cazuri in care persoane nascute sub numarul 18 isi pun casa la dispozitia celor nefericiti, apoi cand acestia incep sa profite de ei, sa nu mai aiba posibilitatea sa iasa dintr-un cerc vicios, dominat de tiparul victima-tiran.

Numarul 18 iti da putere si te face un adevarat vizionar. Inveti cu usurinta, esti o persoana educata si chiar daca nu ai urmat scoli inalte, te bucuri de intelepciunea experientei vietii. As recomanda parintilor, care au un copil nascut intr-o zi de 18, sa se fereasca sa-i puna un nume care incepe cu litera D sau cu M, deoarece ii predispune catre probleme financiare si de sanatate, de-a lungul vietii. Cele mai bune initiale sunt C, L sau U, pentru ca le aduce multa popularitate sociala, abundenta si o sanatate de invidiat.

 

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: