19 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 19. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

19 - numarul zilei de nastere

Anticii numeau numarul 19 „cifra inteleptului” deoarece conecteaza viata aceasta cu viata universala. Numarul 19 prezinta vibratia rezistentei si daca te-ai nascut intr-o zi de 19, vei invata focalizarea, vei invata sa te rupi de tot ce e vechi si sa incerci sa iei  totul de la capat.

Adesea egoist, extrovertit, esti centrat mai mult pe tine, iar asta te poate impiedica in evolutia ta si poti deveni, cu usurinta dependent de altii. Daca te ciocnesti de prea multe obstacole si limitari, atunci inseamna ca, in viata,  nu te afli pe drumul corect. Obstacolele si limitarile sunt felul in care Universul iti transmite ca mai ai de lucrat la drumul tau evolutiv. Cifra 1 reprezinta inceputul, iar cifra 9 reprezinta sfarsitul. Cand cifra 1 cu 9 se intalnesc si formeaza numarul 19, ai determinarea, vointa si ambitia sa stergi si sa rezolvi greselile trecutului si a vietilor anterioare si sa experimentezi evolutia spirituala. Iti place sa calatoresti, iti plac locurile exotice, iti place succesul, esti predestinat sa te bucuri de faima, dar totuși ai nevoie de incurajari constante. Esti incapatanat, esti independent si toata aceasta energie poate fi bine directionata catre un post de conducere. Viata te va provoca sa experimentezi Lectia Curajului, a Independentei si sa-ti exersezi talentele de conducator. Toate acestea sunt niste provocari foarte puternice pentru tine deoarece cei mai mari dusmani ai tai sunt autosuficienta si egoismul. Esti o persoana care va trebui sa experimenteze intalnirile karmice, de-a lungul vietii. Proiectele care au fost incepute in vietile anterioare vor fi finalizate in cadrul acestei vieti, asa incat vei avea parte de tot felul de experiente interesante si de relatii care te vor duce de la agonie la extaz.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: