20 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 20. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11-31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

20 - numarul zilei de nastere

20

Daca te-ai nascut intr-o zi de 20, esti nascut pentru a te pune la dispozitia sufletelor aflate in nevoie. Ai capacitatea de a-i motiva pe cei din jur, de a le oferi ghidare si de a-i sustine in tot ceea ce fac. Poti fi una adevarat misionar!

Numarul 20 reprezinta sufletele evoluate, care au experimentat atat binele cat si raul, in vietile anterioare. In aceasta viata va trebui sa faci alegeri constiente pentru a-ti mentine echilibrul in toate circumstantele. Iti porti crucea vietii cu demnitate si te vei plange arareori de problemele cu care te confrunti. Scopul pe care il ai de atins este sa inveti sa-ti folosesti timpul cu intelepciune si esti inzestrat cu un al saselea simt.

Nu functionezi sub nicio forma in situatii stresante sau in care exista violenta mascata. Stresul te afecteaza atat de mult incat te imbolnavesti pe plan psihic. Sinele tau superior cunoaste pericolul deciziilor luate sub presiune si de multe ori te face sa bati in retragere atunci cand te afli intr-o situatie complicata. Multi te pot acuza de lipsa de decizie, te pot acuza chiar de lasitate, dar, de fapt, tu refuzi sa iei decizii radicale si bruste tocmai pentru a nu cauza si a declansa o stare conflictuala intre tine si cei din jur.

Esti o persoana iubitoare, esti o persoana sensibila si ai probleme cu stima de sine. Chiar daca ai o multime de prieteni care te sustin cu energia lor, intotdeauna ai nevoie de un cuvant de lauda pentru a-ti gasi forta interioara.

Trebuie sa inveti sa-ti controlezi gandurile pentru ca poti sa fii inclinat spre depresie si cum ai o putere mare de materializare, poti sa-i surprinzi pe toti prin felul in care comunici si vorbesti si prin rapiditatea in care lucrurile pe care le spui devin realitate.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: