21 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 21. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

21 - numarul zilei de nastere

21.jpg

Numarul 21 te va influenta de-a lungul vietii pe doua directii: dezvoltarea relatiilor si/sau parteneriatelor si zona creativa. Poti excela in orice arta, de la muzica la pictura, de la arhitectura la moda, de la talentul de a scrie si compune la capacitatea oratorica de a-i fascina pe toti cu vorbele tale.

Esti o persoana extrem de intuitiva, inteligenta, ai capacitatea de a te adapta oricarei situatii si, in plus, cand esti pasionat de ceva debordezi de entuziasm. Acest entuziasm il poti folosi cu talent in relatiile cu oamenii pentru ca ii inspiri, ii stimulezi, ii ajuti sa evolueze. Poti lucra foarte bine in sectorul vanzarilor, deoarece, prin atitudinea prietenoasa si deschisa pe care o manifesti, iti transformi clientii in prieteni care, dupa ce achizitioneaza marfa, te mai si recomanda altora.

Esti o persoana plina de iubire, care stie sa ofere afectiune, care stie sa se integreze social oricarui cerc. Plin de compasiune, gasesti timp pentru toti si stii sa adresezi fiecaruia o vorba buna, de incurajare.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: