22 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 22. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

22 - numarul zile de nastere

22.jpg

Numarul 22 nu este facut sa lucreze in echipa, pentru ca nu se poate adapta cu usurinta regulilr impuse si dictate de altii. Numarul 22 este creatorul, el este cel care imagineaza drumul pe care il avem de parcurs, pe care il au ceilalti de parcurs si ai nevoie de executanti. Intuitia ta este deosebita si, de multe ori, poti primi tot felul de mesaje prin intermediul visului si meditatiei.

Ai nevoie de o legatura stransa cu religia sau cu lumea spirituala, pentru ca prin intermediul acestora reusesti sa iti echilibrezi energiile, sa iti tii nervii sub control si sa gasesti raspunsuri la intrebarile nenumarate care iti trec prin minte.

Iti place lucrul manual, ai indemanare, ai dexteritate. Te poti confrunta cu stima de sine scazuta si ai nevoie constanta de sustinere si incurajare pentru a-ti pune visele in practica. Trebuie sa-ti spun ca cel mai mare numar de genii si milionari s-au nascut intr-o zi de 22. Iti poti folosi talentele intuitive si spiritul creativ in tot felul de afaceri care implica designul, creativitatea sau zona constructiilor.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: