23 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 23. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11-31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

23 - numarul cifrei de nastere

23

Daca te-ai nascut intr-o zi de 23, esti o persoana inteligenta, orientata spre spiritualitate, cu atitudine filozofica. Iti place sa experimentezi totul in viata si esti adaptabil oricaror situatii complicate. Accepti schimbarea fara prea multe nazuri si te bucuri de multa energie.

Ziua de nastere aflata sub numarul 23 te transforma intr-o persoana sociabila, populara, atragand multi prieteni in jurul tau, de-a lungul vietii. Esti o persoana afectuoasa. Cei din jur se simt bine cu tine, esti intelept si esti un bun comunicator. Esti energic si ai nevoie din cand in cand de pauze pentru a-ti reincarca bateriile. Ii poti obosi uneori pe cei din jur cu agitatia de care dai dovada. Poti excela in multe domenii si esti persoana potrivita la locul potrivit, pentru a rezolva problemele altora. Faci adevarate minuni in domenii care tin de comunicare si de publicitate. Trebuie sa fii precaut pentru ca poti dezvolta adictii fata de droguri, alcool, prea multa mancare, jocuri de noroc,etc. Invata sa fii ponderat, dezvolta-ti rabdarea si perseverenta.

Esti o persoana senzuala, dar trebuie sa-ti temperezi uneori aceste iesiri pentru ca risti sa-ti ratezi viata cu astfel de scapari. Trebuie sa inveti cumpatarea si responsabilitatea.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: