24 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 24. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11-31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

Numarul 24

Screen Shot 2016-03-16 at 10.20.52 PM.png

Esti orientat spre familie, spre ideea de grup, spre ideea de apartenenta sociala la un „trib”. Esti o persoana disciplinata si poti deveni foarte popular, de-a lungul vietii. Iti place sa comunici cu oamenii, iti place sa le asculti problemele, ai rabdare sa le acorzi toata atentia de care au acestia nevoie si poti sa le oferi si sfaturi intelepte. Esti o persoana responsabila, credincioasa, sensibila, dar ai grija la tendinta de a te implica prea mult in viata celorlalti, Uneori poti sa-i sufoci cu atata grija fata de ei. Iti place armonia, iti place muzica, iti plac artele, iar pentru tine casa este o oaza de liniste. Iti place echilibru si trebuie sa inveti Lectia Rabdarii si a Disciplinei. Trebuie sa lucrezi mai mult pe stima de sine si ai nevoie de incurajari constante care sa-ti aminteasca ce persoana talentata esti, cat de bun esti. Prietenii sunt factorul motivant care te pot sustine foarte mult pe drumul vietii.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: