25 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 25. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11-31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

Numarul 25

25

Daca te-ai nascut intr-o zi de 25, atunci nu esti cea mai simpla persoana. Este uneori greu de interactionat cu tine deoarece poti fi mult prea critic si mult prea centrat pe tine. Este adevarat ca esti inzestrat cu o minte extraordinara, poti fi un geniu si esti un cercetator extraordinar. Numarul 25 se reduce la vibratia cifrei 7, care simbolizeaza filozoful, visatorul si ganditorul, care nu are nicio problema de a se indeparta de lume, de societate pentru a intra in propria-i lume de idei, propria lume creatoare. Cifra 2 iti da capacitatea de a-i mobiliza pe cei din jur, de a-i ajuta pe ceilalti sa-si gaseasca echilibru. Cifra 5 din numarul datei tale de nastere rezoneaza de minune cu schimbarea si adaptabilitatea, iar cifra 7 (obtinuta prin insumarea cifrei 2 cu 5) se refera la misticism, intuitie, cercetare si cunoastere. Esti inzestrat cu o natura flexibila, esti inzestrat cu capacitatea de a intelege punctul de vedere al tuturor. Esti capabil sa vezi lucrurile din perspective diferite, din unghiuri diferite si poti aduce echilibrul in viata tuturor. Ai nevoie sa investighezi situatiile din toate punctele de vedere si sa-ti tragi propriile concluzii, inainte de a lua o decizie.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: