26 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 26. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

Numarul 26

26

Daca insumam cifrele 2 cu 6 obtinem vibratia numarului 8, cu toate ca aceasta zi de nastere mai are si vibratia si atributele cifrelor 2 si 6. Numarul 8 este numarul karmic al celui care trebuie sa experimenteze si cauza si efectul.

Cifra 2 si cifra 6 sunt cifre care controleaza, coordoneaza si te deschid catre Lectia Familiei si a apartenentei sociale. Fraza care defineste viata ta este „ceea ce semeni, aia culegi!” Esti o persoana intuitiva, esti un mediator innascut, iti place pacea, iti place sa te bucuri de succes si ai un potential ridicat sa devii un lider de nadejde. De-a lungul vietii poti sa te bucuri de succes sau chiar de faima. Te poti bucura de putere sociala, de bani, de venituri frumoase si de abundenta, manifestata in toate formele ei. Esti o persoana robusta si puternica, iar cea mai importanta lectie a vietii tale este sa inveti sa imparti si cu cei din jur. Nu-ti recomand sa faci sport excesiv, deoarece esti predispus spre accidente.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: