27 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 27. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11-31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

Numarul 27

27

Esti o persoana plina de compasiune, blanda, buna si extrem de inteligenta. Esti un umanist innascut, un profesor si un vindecator, esti o persoana spirituala. Daca te-ai nascut intr-o zi de 27, s-ar putea sa calatoresti mult sau sa-ti placa sa visezi la calatorii. Ai viziuni largi, esti o minte deschisa, ai un simt al umorului foarte bine dezvoltat, cu toate ca uneori iti pui o masca de om foarte serios cu care ii impresionezi pe toti din jurul tau. Esti un maestru al autoironiei, dar, de fapt aceasta ironie ascunde o stima scazuta de sine. Ai capacitatea de a atrage bani din surse neobisnuite, cum ar fi speculatiile bancare, jocurile la bursa si jocurile de noroc.

Esti potrivit sa lucrezi ca profesor, ca lider spiritual, sa te implici in activitati care vizeaza spiritualitatea si descoperirea puterii sinelui interior. Intuitiv te bucuri de clarviziune, iar conexiunea ta cu lumea astrala este foarte puternica. Incearca totusi sa nu-i manipulezi pe cei mai slabi de inger cu aceste calitati, deoarece poti fi o persoana foarte convingatoare cand vine vorba de a-i convinge pe ceilalti de anumite lucruri.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semnificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: