28 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 28. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11-31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

Numarul 28

Screen Shot 2016-03-16 at 9.48.32 PM.png

Daca te-ai nascut intr-o zi de 28, esti o persoana incapatanata si independenta. Ai nevoie insa sa-ti cizelezi vocabularul deoarece uneori poti sa spui lucruri foarte dureroase despre cei din jur. Spui adevarul, dar trebuie sa inveti si sa-l ambalezi frumos pentru a nu-i rani inutil pe ceilalti.

Detii calitati de lider innascut, insa faptul ca ai o deficiența in comunicare, te poate bloca mult pe drumul evolutiei tale, mai ales in raport cu ceilalti. Esti incapatanat si independent, dorind ca toata lumea sa fie ca tine, asa ca trebuie sa inveti sa-ti dozezi aceste energii si sa respecti liberul arbitru al celorlalti. Trebuie sa-ti amintesti constant ca nu toata lumea poate evolua la fel de repede ca tine. Iti plac lucrurile frumoase, iti place mancarea buna, iti place tot ce tine de estetic si de arta. Esti o persoana care poti comunica foarte bine,daca esti putin mai atent la exprimare iar atunci cand doresti esti intuitiva si plina de compasiune. Atunci cand spui ceva despre o persoana este perfect adevarat. Incearca totusi sa nu faci previziuni despre ceilalti, pentru ca ceea ce spui tu devine realitate.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: