29 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi vei afla despre semnificatia numarului 29. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11-31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

Numarul 29

29

Poti fi o persoana complicata si adeseori, comportamentul tau sa fie interpretat gresit de cei din jur. Esti un ganditor profund, ai multa intuitie, ai clarviziune, iti place sa experimentezi tot ceea ce este excentric si neobisnuit. De multe ori, chiar poti sa-ti alegi o meserie neobisnuita. Iti iubesti familia foarte mult, casa este cuibul tau de retragere din fata greutatilor vietii.

Iti place sportul. Esti o persoana complexa care poate sa faca 10 lucruri deodata, insa trebuie sa inveti sa te focalizezi numai pe unu, pentru a avea si rezultate calitative la finalul proiectelor pe care le desfasori. Esti o persoana sensibila si, s-ar putea, de-a lungul vietii, sa ai probleme cu stima de sine. Chiar daca esti capabil si talentat, nu ai incredere in fortele proprii si ai nevoie constanta de sustinerea si incurajarea celor din jur. Iti place sa ai prieteni, sa fii inconjurat de acestia si in momentul in care te certi cu ei, suferi atat de mult incat te poti imbolnavi. Ai multa intuitie, multa sensibilitate si tine cont in viata de zi cu zi de visele premonitorii pe care le ai, pentru ca ele reprezinta o punte de conexiune cu lumea nevazuta si prin intermediul carora primesti tot felul de mesaje de la maestri inaltati.

dr.astrolog Alexandra Coman

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: