30 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 30. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

Numarul 30

30

Esti inzestrat cu reale calitati de comunicator. Esti o persoana foarte creativa, te poti adapta tuturor situatiilor sociale si, de-a lungul vietii, poti deveni popular, gratie dezivolturii cu care interactionezi cu toata lumea, din toate paturile sociale.

Oamenii din jur te plac si sunt atrasi de tine cum este atrasa o musca de un bec stralucitor. Ai grija totusi sa nu-i „arzi” cu energia ta debordanta. Iti place sa te distrezi, iti place sa razi copios, esti carismatic, seducator si stii sa comunici foarte bine cu orice persoana, indiferent de nivelul social la care se afla aceasta. Iti place sa vorbesti. Sa ai grija la debitul verbal pentru ca risti sa-i plictisesti si sa-i obosesti pe ceilalti. Nu-ti place sa-i faci pe altii sa sufere si uneori preferi sa te retragi in tine si sa taci din gura decat sa declansezi un conflict. Iti place sa-ti exprimi sentimentele liber si neingradit.

dr. astrolog Alexandra Coman 

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: