31 - numarul zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia numarului 31. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11-31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

Numarul 31

31.jpg

Daca te-ai nascut intr-o zi de 31, atunci ai multa nevoie de siguranta emotionala, implinirea ta manifestandu-se prin castigarea echilibrului interior. Nu-ti place sa-ti asumi riscuri, nu-ti place sa te arunci in fata sub lumina reflectoarelor, preferi sa-i lasi pe altii sa faca acest lucru, tu limitandu-te la functia strategica de a fi creierul din spatele unei persoane extrem de importante. Te consumi mult interior si din acest motiv ai nevoie sa te odihnesti si sa te relaxezi, mai mult decat alte persoane, pentru a-ti calma sistemul nervos. In cazul in care incerci sa opui rezistenta evenimentelor prin care treci, poti sa intri in depresie, te poti imbolnavi si poti avea caderi nervoase. Invata sa nu inoti impotriva curentului.

Ai o dexteritate manuala de invidiat si esti inzestrat cu multa rabdare. Ai o putere de concentrare mare si din acest motiv, poti sa fii un cercetator de succes, pentru ca ai capacitatea sa repeti un experiment de nenumarate ori, pana obtii rezultatul dorit. Iti place sa inveti sa fii practic, dar asta nu inseamna ca esti foarte ordonat cu viata ta. Ai nevoie de prieteni care sa-ti aminteasca constant calitatile de care dispui, dar trebuie sa lucrezi mai mult la stima de sine.

dr. astrolog Alexandra Coman

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: