5 - cifra zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acest numar este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia cifrei 5. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11-31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

5 - Cifra zilei de nastere 

Daca cifra zilei tale de nastere este 5, atunci esti nascut pentru calatorii, aventura si esti intotdeauna pregatit pentru schimbare. Esti extrem de energic si curiozitatea ta te face sa dobandesti o cultura sociala extinsa. Esti intotdeauna pregatit sa cunosti oameni noi, sa explorezi locuri exotice si nu ai nicio problema daca dormi intr-o coliba sau intr-un castel. Te vei adapta intotdeauna noilor situatii aparute. Scena vietii tale se desfasoara in centrul Lumii.

Iti place sa fii in inima evenimentelor. Esti adaptabil si ai nevoie constanta de adrenalina. Interactionezi foarte bine cu cei din jur si felul deschis si onest in care comunici iti va aduce intotdeauna prieteni. Ai un talent special, in sectorul vanzarilor, publicitatii, scrisului si actoriei.

Esti foarte bun in pozitia de agent de vanzari, pentru ca ai capacitatea sa comunici si pana nu ai convins persoana sa achizitioneze produsul pe care il comercializezi, nu te dai batut. Nu suporti sub nicio forma munca la birou sau activitatile de rutina. In cazul in care viata te pune in ipostaza sa ai un loc de munca cu program fix, nu vei rezista prea mult si iti vei cauta o meserie sa te provoace si sa calatoresti, sa interactionezi cu oamenii, sa-ti exersezi continuu talentele de comunicator. Uneori, poti fi catalogat ca o persoana iresponsabila, tocmai pentru ca nerabdarea ta face sa te arunci in situatii complicate, fara sa le evaluezi inainte. Este adevarat ca esti inteligent si ai o minte analitica, dar faptul ca uneori esti mult prea sigur pe tine si incapatanat, iti poate aduce probleme. Esti o persoana extrem de creativa si intotdeauna, pus in fata unei situatii fara iesire, vei gasi o solutie eficienta.

Cei din jur se pot baza pe tine ca fiind persoana care intotdeauna vine in situatii de criza cu solutia optima. Punctele tale slabe sunt date de nerabdare si impulsivitate. Poti sa faci excese, poti manca prea mult, poti consuma alcool, asa incat, ai grija la adictii.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: