6 - cifra zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia cifrei 6. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11-31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

Daca cifra zilei de nastere este 6, ai venit sa inveti Lectia Familiei. Destinul te-a inzestrat cu un talent de mediator iesit din comun. Ai capacitatea de a aplana conflictele dintre doua tabere si poti purta negocieri care sa-i satisfaca pe toti, in egala masura. Intr-un fel, stapanesti foarte bine calea de mijloc, iar lectia vietii tale este sa integrezi contrariile.

6 - cifra zilei de nastere

Ai mult talent artistic, apreciezi frumosul si arta, esti responsabil si intotdeauna iti tii promisiunile. Te axezi mai degraba pe relatii, vrei sa-i ajuti pe cei din jur si ai un talent special de vindecator. Acest talent, exersat, poate deveni o profesiune, dar intotdeauna vei excela daca vei combina medicina alternativa cu medicina traditionala. Poti fi un medic bun, poti fi un nutritionist bun,  poti fi un psiholog sau un psihiatru excelent. Nu esti bun sa practici chirurgia ( s-ar putea sa ai oroare de sange), insa poti opta pentru orice alta ramura a medicinii.

Este important sa fii validat de anturaj. Trebuie sa te simti apreciat, dorit si vrei sa te faci folositor. Poti fi usor manipulat atunci cand se vorbeste frumos cu tine. Nu-ti plac criticile, iar criticile constructive vor actiona in detrimentul tau si, cu siguranta, nu te vor stimula niciodata. Ai un simt ridicat al sacrificiului si poti sa te pui pe locul doi, ajutandu-i neconditionat pe cei din jurul tau. Esti o persoana blanda, generoasa si intelegatoare. Esti emotional, iar nedreptatile te impresioneaza profund. Trebuie totusi sa inveti sa-ti afirmi individualitatea, altfel cei din jur te vor transforma in psihologul lor de serviciu, pe care il vor contacta numai atunci cand vor avea nevoie.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: