7 - cifra zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia cifrei 7. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11-31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

7 - cifra zilei de nastere

Daca cifra zilei tale de nastere este 7, atunci avem de-a face cu un adevarat Sherlock Holmes. Ai o minte stralucitoare, analitica si esti un detectiv innascut. Iti place filozofia si spiritualitatea si poti excela in zona activitatilor spirituale. Nu-ti sunt recomandate mai multe meserii.

Ar fi de dorit sa te specializezi intr-un singur domeniu pentru ca vei excela in acela. Relatiile le privesti intr-o maniera logica, rationala si analitica.

De multe ori, s-ar putea sa pui in balanta minusuri si plusuri, atunci cand intri intr-o relatie. Emotiile tale sunt destul de confuze, insa ai o capacitate unica de a-ti inchide sufletul atunci cand circumstantele o cer. Persoanele mai emotionale se pot simti jignite sau respinse de tine si te pot cataloga ca pe o persoana frigida sau cu probleme emotionale nerezolvate.

Esti inzestrat cu o intuitie speciala, iti sunt recomandate meditatiile si orice fel de practica spirituala pentru a-ti dezvolta atat emotiile cat si talentele intuitive. In momentul in care incepi sa ai primele confirmari  spirituale si incepi sa crezi in intuitiile tale, vei invata puterea credintei.

Nu esti tipul de om care sa duca o viata nesabuita. Este adevarat ca-ti plac distractiile, iti place sa te simti bine, iti place sa te afli printre prieteni, dar, totusi preferi sa te bucuri de o zona de confort. Daca ar fi sa alegi intre o sesiune de alpinism si fotoliul preferat citind o carte buna, cu siguranta vei alege varianta a doua. Esti o persoana care prefera sa munceasca singura decat impreuna cu altii. Nu este vorba de a-ti aroga toate meritele, insa vrei sa fii lasat in pace, sa nu fii batut la cap cu intrebari si neclaritati din partea celorlalti. In momentul in care incepi o lucrare si preiei un proiect, vei face tot ce este posibil sa-l duci la bun sfarsit.

Iti poti dezvolta sectorul emotional dupa varsta de 27 de ani, cand vei face o adevarata schimbare, devenind sensibil si implicandu-te emotional in problemele celorlalti. Incearca totusi sa nu cazi in extrema cealalta, vrand sa-i ajuti pe toti, pentru ca risti sa-i obosesti si sa-i sufoci cu grija ta excesiva. Iti place sa te reculegi, iti place sa petreci timp singur, dar incearca sa nu te transformi intr-un calugar.

Poti avea propriile idei, iar in momentul in care ti-a intrat o idee in cap, cu greu o vei mai scoate. Esti incapatanat si tii mult la propria parere.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: