9 - cifra zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia cifrei 9. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11-31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

Daca cifra zilei tale de nastere este cifra 9, atunci esti o persoana idealista cu viziuni largi si pline de compasiune. Misiunea ta in viata este aceea de a avea o educatie inalta, poate fi vorba de masterat sau doctorat. Esti extrem de creativ si multi artisti importanti ai lumii s-au nascut intr-o zi de 9. Dintre artistii celebri nascuti pe data de 9, amintim pe Michael Bubble, Adam Sandler, Hugh Grant, Joe Pesci, Whitney Houston. 

9 - Cifra zilei de nastere


Pentru tine, actul artistic este pus in slujba societatii si, fiind un idealist convins, crezi sincer ca-i poate transforma pe oameni. Nascut intr-o zi de 9, joci un rol social important in a-i ajuta pe semenii tai sa evolueze. Ai o intuitie deosebita si stii cu precizie ce activitati functioneaza si ce actiuni sunt sortite esecului. Cea mai mare provocare este sa te integrezi social pentru ca depasesti cu mult limitarea semenilor tai. 

Poti sa devii un simbol sau un lider spiritual. Esti o persoana sarmanta si toata lumea te admira. Iti exprimi sentimentele foarte bine, cu toate ca uneori risti sa dramatizezi si sa exagerezi lucrurile. Iti plac stiintele de granita, stiintele de frontiera. Banii in viata iti pot veni si din alte surse, cum ar fi o speculatie financiara, de la jocurile de noroc sau ca urmare a unei mosteniri. 

Trebuie sa inveti Lectia Iertarii si a Iubirii neconditionate. Trebuie sa inveti sa nu te atasezi de persoane negative, care iti diminueaza increderea in tine.
 

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti:

  •