Cifra destinului

De-a lungul timpului, oamenii au fost preocupati de misiunea pe care o au de indeplinit pe pamant. De multe ori mi-a fost adresata aceeasi intrebare, iar si iar, ceea ce inseamna ca aceast curiozitate nu s-a estompat nici in zilele noastre: ,,care este misiunea mea?",, ce am eu de facut?". E un act de responsabilitate din partea persoanei care isi ridica aceste intrebari, pentru ca subliniaza dorinta sa de a contribui la evolutia grupului din care face parte. 

In Astrologie exista trei coordonate care identifica cele trei misiuni ale unui nativ: zodia—  ne indica misiunea vibrationala a unei persoane. Ne da informatii despre energia pe care o depune in realizarea unei actiuni; ascendentul— simbolizeaza misiunea sociala a unei persoane, impactul pe care aceasta il are asupra societatii; Nodul Nord— adica misiunea karmica a unui nativ. Experientele pe care nu le-a finalizat in vietile anterioare si pe care le are de dus la bun sfarsit in aceasta intrupare.

In Numerologie, stiinta inrudita cu Astrologia, misiunea personala a unui nativ este indicata de Cifra Destinului. Ea indica ,,drumul" pe care il are de urmat o persoana, calitatile si defectele pe care le manifesta in aceasta lume, experientele spre care este predispus. Cifra destinului este deosebit de importanta, deoarece te nasti cu ea, iar vibratia si influenta ei te urmareste toata viata. Daca esti bine informat, atunci poti transforma defectele in calitati, iar calitatile native le poti potenta. 

Iata de ce te invit sa parcurgi urmatorul articol pentru a afla ce calitati si ce defecte poarta Cifra destinului tau si cum poti sa folosesti aceasta cifra de-a lungul vietii.

Ce este numerologia

Numerologia dateaza de mii de ani si a fost utilizata de toate culturile lumii. In timp ce unii o catalogheza superficial ca fiind o pseudostiinta, trebuie sa recunoastem ca fara numerologie nu ar fi existat matematica, deoarece foarte multi matematicieni au pornit intai ca numerologi si s-au desavarsit, ridicand algebra, geometria si trigonometria la grad de stiinte acreditate.

Numerologia ne marcheaza viata. Inca din momentul in care deschidem ochii (treziti sau nu de alarma ceasului, care evident este setata la o anumita ora) intram in contact continuu cu numerele. Fiecare aspect al vietii intra sub influenta lor:  programul zilnic, banii, adresele, numerele de telefon, mijloacele de transport, toate sunt guvernate de numere.

Calculele numerologice ne sunt un prieten de nadejde, ajutandu-ne sa alegem cele mai avantajoase situatii, pentru a obtine rezultatele pe care ni le dorim.

Ce este Numerologia? In primul rand este o stiinta metafizica fascinanta, inrudita cu astrologia. Diferenta majora intre cele doua consta in faptul ca Numerologia se focalizeaza pe modul in care numerele influenteaza situatiile, evenimentele si oamenii, in timp ce astrologia utilizeaza plantetele, soarele si luna pentru a face calcule. Spre deosebire de astrologie –care necesita multa munca si mult exercitiu pentru a fi stapanita- numerologia este o metoda simpla si facila de a obtine raspunsuri la unele intrebari.

Este necesar sa cunosti doi termeni importanti in Numerologie: cifra si numar. 

Cifrele sunt de la 0-9, in timp ce numerele  sunt formate din doua cifre.

Calcularea cifrei destinului 

Calculul cifrei destinului personal inseamna ca insumezi cifrele din ziua, luna si anul nasterii. Daca obtii un rezultat compus din doua cifre, insumezi in continuare pana obtii o cifra de sine statatoare. Atentie! Daca la primul calcul ai obtinut un numar dublu, cum ar fi 11 sau 22, atunci sa stii ca are o semnificatie cu totul speciala si nu e nevoie sa mergi cu calcului mai departe pentru a obtine o singura cifra. Numerele 11 si 22 se numesc  numere maestre si nu se mai insumeaza.

Exemplu: data nasterii 24 decembrie 1947

2+4+1+2+1+9+4+7=30 => 3+0= 3

Numarul destinului este 3.  

Exemplu de data de nastere cu numar maestru: fostul presedinte american Bill Clinton, nascut pe data de 19.08.1946

1+9+8+1+9+4+6= 38=> 3+8= 11 ( rezultatul final, 11, nu se mai insumeaza)

Semnificatia cifrei destinului in numerologie

Daca vrei sa vezi ce-ti spune cifra destinului tau, calculeaz-o dupa formula de ai sus, iar apoi citeste articolul asociat acesteia: