Cifra destinului 1

Persoanele care au numarul personal 1 sunt lideri innascuti. Daca numarul tau personal este 1, atunci esti o persoana care stie ce vrea de la sine si de la cei din jur. Daca doresti ceva cu adevarat, atunci niciun drum nu este prea lung, nici o munca nu este prea obositoare, niciun sacrificiu nu este prea mare… pentru ca tu vrei si vei avea! Prin urmare nu trebuie sa ne miram foarte tare daca persoanele cu cifra destinului 1 sunt conducator, manageri sau sefi.

Esti o persoana independenta, careia ii place sa isi formeze propriile opinii despre cei din jur, bazandu-te in special pe propriul sistem de valori si pe propriile convingeri. Atentie totusi, pentru ca uneori aparentele inseala, si uneori poti pune etichete gresite.

Datorita calitatilor tale, esti potrivit sa faci meserii unde iti vei fi propriul stapan si nu va trebui sa dai prea multa socoteala celor din jur. 

Inovatia si creativitatea sunt tot atribute ale cifrei 1. Esti persoana potrivita pentru a incepe noi proiecte si adesea modul tau inventiv de a fi te poate ajuta sa solutionezi probleme foarte complicate.

Semnificatia cifrei 1 - in cazul in care locuiesti intr-un apartament cu cifra 1, pe o strada cu cifra 1, daca te uitati repetitiv la ceas la ora 1... Afla aici ce inseamna!

 

Calcularea si semnificatia cifrei destinului 

Calculul cifrei destinului personal inseamna ca insumezi cifrele din ziua, luna si anul nasterii. Daca obtii un rezultat compus din doua cifre, insumezi in continuare pana obtii o cifra de sine statatoare. 

Exemplu: Daca data de nastere este 24 decembrie 1947, atunci aduni:  2+4+1+2+1+9+4+7=30  => 3+0= 3  => cifra destinului este 3.  

Atentie! Daca la primul calcul ai obtinut un numar dublu, cum ar fi 11 sau 22, atunci sa stii ca are o semnificatie cu totul speciala si nu e nevoie sa mergi cu calcului mai departe pentru a obtine o singura cifra. 

Exemplu: Daca data de nastere este 24 decembrie 1947, atunci aduni:  2+4+1+2+1+9+4+7=30  => 3+0= 3  => cifra destinului este 11.  

Dupa ce ai calculat, dupa modelul prezentat mai sus, citeste articolul asociat cifrei sau numarului destinului tau: 

Afla ce-ti spune cifra destinului tau ...

Daca vrei sa vezi ce-ti spune cifra destinului tau, calculeaz-o dupa formula de ai sus, iar apoi citeste articolul asociat acesteia: