Numarul 11

Inainte de a vorbi despre primul numar maestru, 11, se cuvine a face o diferentiere:  cifrele sunt de la 0-9, in timp ce numerele sunt compuse din doua sau mai multe cifre.

Numerele Maestre  sunt considerate de invatatii kabalisti ca fiind de o vibratie foarte puternica, iar persoanele care se nasc sub influenta lor primesc sarcini speciale de la Divinitate. Se spune ca persoanele care se nasc sub influenta numerelor maestre sunt entitati batrane, care poarta pe umerii lor responsabilitati profunde. De obicei aceste entitati au menirea sa aduca schimbari in comunitatea sau in familia lor, sunt inovatoare si ideile lor uneori excentrice, insa transformatoare.

Numarul Maestru 11

Numit adesea ,,Marele Profesor” numarul 11 isi gaseste in astrologie echivalentul in semnul zodiacal al Varsatorului. Asemeni zodiei pe care o reprezinta,  persoana nascuta cu un numar al destinului 11 aduce schimbari drastice in anturajul sau, de multe ori fiind catalogat ca ,,nebunul care zice ce crede”.

Nu toata lumea este pregatita pentru interactiunea cu o entitate marcata de numarul 11, si, oricat de dureroase ar fi aceste interactiuni, intotdeauna cei din jur au parte de o constientizare brusca.

Cu o putere de mentalizare deosebita, iti recomand, daca esti nascut sub influenta numarului maestru 11, sa inveti sa iti controlezi emotiile si gandurile, pentru ca se materializeaza tot ce gandesti. Asta implica si o responsabilizare a actiunilor tale, pentru ca aceeasi capacitate de materializare o ai si in raport cu cei din jur. Nu uita, daca gandesti negativ despre o persoana, aceasta s-ar putea sa aiba parte de niste evenimente neplacute in viata ei, in timp ce daca gandesti pozitiv de o persoana, aceasta s-ar putea sa primeasca un ajutor energetic suplimentar.

Numarul maestru 11 iti confera o mare intuitie si un nivel ridicat de creativitate. Atentie ca iti transmite si multa individualitate, iar aceasta poate conduce la un conflict cu cei din jur. Invata sa iti temperezi emotiile si sa iti tii sub control izbucnirile de manie.

Exista un paradox al numarului 11: pe de o parte da nastere liderilor, persoanelor nascute sa ii sfatuiasca pe cei din jur, insa isi inzestreaza enitatea care il poarta si cu un grad ridicat de emotivitate si nevoie de validare.