Cifra destinului 2

Cei guvernati de cifra 2 tin cont de sentimentele celorlalti, uneori chiar mai mult decat de ale lor; ii lasa pe altii sa fie rasplatiti pentru munca lor. Desi nu sunt conducatori innascuti, precum cei dominati de cifra1, nativii cifrei 2 pot conduce si ei, dar le place sa aiba alaturi un partener puternic.

Magnet pentru celebritate si atentie publica de-a lungul vietii, oamenii sunt fascinati de inspiratia pe care o transmit. Sunt adevarati maestri ai planificarilor si asteapta cu multa rabdare momentul potrivit pentru a actiona.


Nu le place sa fie zoriti; ar trebui sa refuze atunci cand suntobligati sa lucreze intr-un ritm care nu li se potriveste, intrucat au un simt al ritmului foarte precis, le place muzica si pot avea chiar talent muzical.

Sunt foarte buni la munci meticuloase. Sunt cu adevarat intotdeauna politicosi si manierati, detesta un comportament nepoliticos ori grosolan.


Diplomatia este un dar innascut, pentru ca nativii cifrei 2 aucapacitatea de a intelege ambele puncte de vedere asupra unei probleme. Prefera sa aiba un partener cu care sa-si imparta viata si le faceplacere sa lucreze in echipa.  Fac provizii de orice fel si sunt colectionari innascuti; de aceea, de obicei adora sa hoinareasca prin piete.

La capitolul trasaturi negative, putem afirma cale este greu sa ia decizii, deoarece, intelegand ambele puncte de vedere, nu vor sa supere pe nimeni.

Daca sunt nevoiti sa-si inabuse sentimentele, in cele din urma vor reactiona in mod exagerat. Sensibili din fire, pot fi raniti foarte usor si viseaza cam mult cu ochii deschisi. Uneori prefera sa-si traiasca fanteziile in imaginatie, in loc sa treaca la actiune. Timiditatea poate fi o problema, si nu se simt in largul lor candsituatiile devin prea competitive.


Presedintii Ronald Reagan si Bill Clinton au cifra destinului 2, amandoi avand alaturi prieteni puternici. Cantaretele Diana Ross si Shirley Bassey demonstreaza muzicalitatea innascuta a celor dominati de aceasta cifra.
 

Semnificatia cifrei destinului in numerologie

Daca vrei sa vezi ce-ti spune cifra destinului tau, calculeaz-o dupa formula de ai sus, iar apoi citeste articolul asociat acesteia: