Cifra destinului 3

Entuziasti, cei guvernati de cifra 3 aduc veselia in jurul lor; pur si simplu lumineaza incaperea in care se afla. Pitoresti si plini de imaginatie, cu aptitudini creative au o istetime naturala si invata repede si cu usurinta in viata lor exista nevoie imperioasa de dragoste.

Multi dansatori au cifra destinului 3. Acesti nativi sunt atrasi de veselie, de distractii si de latura senina a vietii. Par a fi foarte norocosi, intr-adevar, fac bani cu usurinta, intotdeauna apare cate ceva si pentru cei guvernati de cifra 3, ce le aduce o sursa de venit multumitoare.

Elocventi si flexibili, ei sunt gazde bune, bucurandu-se atunci cand sunt inconjurati de oameni. Au nevoie sa-si exprime intr-un fel sau alti creativitatea lor evidenta. Nativii cifrei 3 au o minte ascutita si le plac petrecerile.

Desigur, ca orice reprezentati ai unei vibrati numerologice, si cei aflati sub influenta cifrei 3 manifesta unele puncte slabe. Se plictisesc rapid si devin nervosi. Desi atrag banii cheltuiesc fara masura. Le este greu sa se descurce cand sunt singuri si le este teama de singuratate. Rabdarea nu se numara printre calitatile lor; au nevoie sa se mai tempereze. Nativii acestei cifre a destinului risca sa se consume repede pentru ca se agita prea mult.

Darul cifrei 3 de a provoca rasul este demonstrat de comicul Bill Cosby, un divertisment creativ de un alt tip - de catre regizorul Alfred Hitchcock, iar conceptul „viata ca o petrecere" le poate fi atribuit actritei de cinema Jayne Mansfield si scriitorului F. Scott Fitzgerald.

Articole despre cifra destinului

Daca vrei sa vezi ce-ti spune cifra destinului tau, calculeaz-o dupa formula de ai sus, iar apoi citeste articolul asociat acesteia: