Cifra destinului 4

Nativii cifrei 4 sunt indivizi practici, carora nu le este teama de efort. Vor indura orice lipsuri, pentru a putea obtine in final ceea ce vor de la viata. Seriosi, maturi, cu o maniera organizata de a actiona, acestor indivizi le place sa lucreze dupa un plan. Se forteaza singuri si pot lucra ore in sir. Viata pentru ei devine mai usoara pe masura ce avanseaza in varsta.

Cuvantul „ferm", cu sensul ca solid si neclintit, descrie cel mai bine viata lor. Fac eforturi constructive si le fac placere sa cladeasca temelii solide.

Sunt indemanatici, oameni de nadejde, devotati si sinceri. De asemenea, le place sa vada rezultatele concrete ale muncii lor. Din pacate insa, muncesc prea mult si nu stiu niciodata cand trebuie sa se odihneasca. Prima parte a vietii poate fi dificila, intrucat le e teama de nou, iar o abordare inedita a problemelor ii poate speria si, uneori, modul lor de a gandi devine rigid si dogmatic.

Siguranta este importanta pentru ei - ca atare, sunt slabe sanse sa cheltuiasca tot ce au. Fiind traditionalisti in gandire, le displace sa se abata de la planuri lor si iau deciziile cu incetineala. Deoarece sunt vesnic ocupati, lenea nu ii prea caracterizeaza. 

Au nevoie de baze solide in viata si vor risca doar atunci cand se vor simti in deplina siguranta si cand sunt convinsi ca ceea ce investesc li se va intoarce innapoi cu rezultate foarte bune.

Putem regasi nativi ai cifrei 4 printre ultimii prim-minstrii britanici: Margaret Thatcher, Harold Wilson si John Major, toti apartinand acestei categorii. Actorii Clint Eastwood si Arnold Schwarzenegger demonstreaza forta obisnuita a personalitatii cifrei 4.

Articole despre cifra destinului

Daca vrei sa vezi ce-ti spune cifra destinului tau, calculeaz-o dupa formula de ai sus, iar apoi citeste articolul asociat acesteia: