Cifra destinului 5

Cei guvernati de cifra 5 au nevoie de libertate si reactioneaza rapid daca se simt manipulati. Tipica pentru acest numar este dragostea de schimbare, de progres si de noutate in general. Nativii se adapteaza automat la modificarea conditiilor.

Sunt talentati in multe domenii si au nevoie sa-si foloseasca versatilitatea. 5 este si numarul simturilor, iar acesti oameni radiaza in mod inconstient un adevarat magnetism sexual. Ei au o atitudine tinereasca si incitanta in fata vietii.

Este un numar ce pune accent pe latura fizica a vietii si de aceea nativii se simt atrasi de situatiile competitive. Lucreaza bine in conditii de stres,nu au spirit de echipa, dar ascund acest lucru de ceilalti.

Cei guvernati de cifra 5 se bucura de popularitate atat in randul barbatilor, cat si al femeilor si pot comunica usor cu orice fel de oameni. Sunt vanzatori straluciti, iuti la minte si convingatori, mereu in cautarea unei cai mai rapide de rezolvare a problemelor.

Le place sa calatoreasca si pot trai mereu pe picior de plecare. Curiosi din fire, nu pierd prea multe din ceea ce se intampla in jurul lor. Perspicace si analitici, acesti indivizi ii vad pe ceilalti asa cum sunt ei in realitate si ii accepta ca atare fara probleme. Vor sa reuseasca cu orice pret si detesta esecul, dar le este greu sa primeasca ajutor. Mereu bine dispusi, ii mobilizeaza si pe cei din jur.

SEMNIFICATIA CIFREI DESTINULUI

Daca vrei sa vezi ce-ti spune cifra destinului tau, calculeaz-o dupa formula de ai sus, iar apoi citeste articolul asociat acesteia: