Cifra destinului 6

Cei guvernati de cifra 6 au nevoie de o viata echilibrata. Face parte din destinul lor sa-si echilibreze existenta si sa atinga o stare de armonie perfecta. Din acest motiv ei cauta in permanent armonia si apreciaza un cadru frumos si agreabil.

Le face placere sa lucreze impreuna cu un partener si functioneaza perfect ca partea unei echipe. Sunt oameni responsabili, care iau in serios functiile de incredere. Adesea, deseori responsabilitatile cad pe umerii lor. Le displace necinstea si apreciaza fair-play-ul. Fiind foarte loiali, asemanatori in aceasta privinta celor guvernati de cifra destinului 4, ei isi fac prieteni pe viata. Nativii acestei cifre a destinului sunt buni pedagogi.

6 este un numar casnic, mereu dominat de dragostea de camin. Aceste persoane au nevoie de o viata de familie linistita si se simt dezechilibratiatunci când nu o au.

Dau dovada de o mare creativitate, sunt pasionate de arte si adesea au voce buna. Creativitatea acestui numar caracterizat prin responsabilitate este ilustrat in destinul actritelor Meryl Streep, Vanessa Redgrave si Glenda Jackson.

Daca vrei sa vezi ce-ti spune cifrei destinului tau, calculeaz-o dupa formula de ai sus, iar apoi citeste articolul asociat acesteia: 

Semnificatia cifrei destinului in numerologie

Daca vrei sa vezi ce-ti spune cifra destinului tau, calculeaz-o dupa formula de ai sus, iar apoi citeste articolul asociat acesteia: