Cifra destinului 7

Nativii cifrei 7 au nevoie sa-si petreaca singuri cateva momente in fiecare zi. Fara putina singuratate, le vine greu sa atinga nivelul maxim al capacitatilor lor.

Talentele lor sunt potrivite pentru diferite specializari. Nu sunt oameni de echipa si lucreaza cel mai bine atunci cand sunt singuri. Izbanzile vin pe neasteptate si nu sunt exact ceea ce doreau la inceput. Prefera sa lucreze in ritmul lor si nu le place sa fie zoriti. Fiind perfectionisti, ei par uneori ca trag de timp, cand, de fapt, pur si simplu asteapta momentul cel mai potrivit sa actioneze, isi planuiesc totul in secret, timp indelungat, apoi trec la actiune pe neasteptate.

Se crede ca cei guvernati de cifra 7 viseaza in culori mai mult decat ceilalti. Acesti nativi au darul intuitiei si abilitati analitice, dar uneori nu se incred in intuitia lor. 

Firi ascunse, cu emotii profunde, pe care nu le exteriorizeaza de bunavoie au capacitatea de a ajuta sau de a tamadui. De asemenea, in mod surprinzator pentru un numar atat de singuratic, se descurca foarte bine in public.

Adevarati rebeli in adancul sufletului, nativii cifrei 7 se simt atrasi de credinte sau religii noi sau neobisnuite. Totusi, in mod bizar pentru un numar cu un asemenea potential spiritual, ei pot opta pentru ateism.

Trasaturi negative:

  • par reci si aroganti, mai ales la prima intalnire;
  • unii dintre ei se ascund de ceilalti in spatele unei vorbarii neintrerupte;
  • nu le place munca fizica;
  • isi complica singuri viata, refuzand sa asculte de sfaturile celor din jur
  • iar visatul cu ochii deschisi ia, uneori, locul vietii.

Doua personalitati caracterizate de cifra 7, simboluri feminine ale epocii lor, sunt supermodelul anilor '60 Jean Shrimpton si Diana, Printesa de Wales. Printre marile figuri politice se numara presedintele J. F. Kennedy, Nikita Hrusciov, Sir Winston Churchill si Vaclav Havel.

Semnificatia cifrei destinului in numerologie

Daca vrei sa vezi ce-ti spune cifra destinului tau, calculeaz-o dupa formula de ai sus, iar apoi citeste articolul asociat acesteia: