8 - Cifra zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia cifrei 8. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

8 - Cifra zilei de nastere

Ai un adevarat talent pentru afaceri si instinctele te ghideaza sa faci bani si din piatra seaca. Modul in care abordezi lumea afacerilor este unul neobisnuit, creativ si temerar. Ai o gandire sanatoasa, dar ai nevoie de increderea celorlalti ca sa-ti folosesti talentele. Multa lume se teme de metodele tale neortodoxe, dar la final, vor trebui sa-ti recunoasca abilitatile. Nu-ti sunt favorabile, sub nicio forma, parteneriatele si asocierile. Esti o persoana extrem de competitiva, chiar si in cele mai intime forme de parteneriat, asa incat, daca te asociezi cu cineva, risti sa vezi lucrurile ca o competitie si sa incerci sa-l scoti din joc pe celalalt.

Ai si o latura intunecata pentru ca daca nu-ti controlezi mintea si gandurile, poti deveni un adevarat tiran, care nu se da in laturi nici de la intrigi si nici de la manipulari. Esti o persoana eficienta cand trebuie sa coordonezi proiecte mari si importante. Esti facut sa ai propria ta afacere sau sa devii sef. Esti inzestrat cu un talent special pentru pozitia de manager, poti sa intuiesti talentele fiecarei persoane si sa o ajuti sa le manifeste cu maxima eficienta. Esti un bun organizator. Poti controla grupuri mari de oameni si sa-i stimulezi sau sa-i motivezi sa-ti urmeze indicatiile fara sa comenteze deciziile tale. Iti plac provocarile,iar faptul ca cei din jur se bazeaza pe tine, este un stimulent puternic. Punctul tau slab sunt banii. Ai tendinta sa epatezi, sa arati ca ai mai mult decat in realitate, iti place sa ai o casa frumoasa, o masina moderna si o familie la fel de frumoasa cu care sa impresionezi pe cei din jur.

Iti plac complimentele si chiar daca esti un caracter puternic, poti fi usor de manipulat, daca cineva incepe sa-ti laude calitatile. Intr-o relatie, poti deveni dominant si cand lucrurile scapa de sub control, poti sa te transformi intr-un tiran. Nu-ti plac vulnerabilitatile, nu-ti plac persoanele slabe, nu-ti plac persoanele care plang usor si, cu siguranta, nu suporti crizele de gelozie.

Nu-ti exprimi emotiile prea mult, insa, daca cineva intrece masura, forma ta cea mai buna de aparare este fuga, astfel incat un partener mult prea posesiv sau gelos va fi surprins sa constate ca ai disparut in ceata si nu dai semne ca vrei sa te intorci.

Trebuie sa-ti dezvolti perseverenta si instinctul de supravietuire. De-a lungul vietii, vei intalni multe obstacole, dar poti sa le privesti ca pe niste provocari si niste teste care te transforma intr-o persoana mai puternica. Atitudinea pe care o manifesti in fata provocarilor vietii va face diferenta dintre ascensiunea ta pe scara sociala si esecul lamentabil.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: