Numarul 22

Inainte de a vorbi despre al doilea numar maestru, 22, se cuvine a face o diferentiere:  cifrele sunt de la 0-9, in timp ce numerele sunt compuse din doua sau mai multe cifre.

Numerele Maestre  sunt considerate de invatatii kabalisti ca fiind speciale, iar persoanele care se nasc sub influenta lor primesc sarcini speciale de la Divinitate. Se spune ca persoanele care se nasc sub influenta numerelor maestre sunt entitati batrane, care poarta pe umerii lor responsabilitati profunde. De obicei aceste entitati au menirea sa aduca schimbari in comunitatea sau in familia lor, sunt inovatoare si ideile lor uneori excentrice, insa transformatoare.

Numarul maestru 22 este considerat ca fiind ,,regele” cifrelor si al numerelor. El reprezinta incununarea vibrationala a tuturor cifrelor, iar persoanele care se nasc cu Cifra Destinului sub influenta acestui numar sunt persoane speciale. Se spune ca aceste persoane sunt, de fapt, entitatile primordiale care au populat pamantul, atunci cand a fost creata rasa umana. In aceasta intrupare,  misiunea lor este sa aduca transformari in viata celor din jur, identificand si scotand la lumina potentialul cu care persoanele cu care interactioneaza sunt inzestrate.

Daca esti  nascut sub influenta numarului 22, inseamna ca ai o mare capacitate de a intelege lucrurile ascunse, subtile, ca beneficiezi de o asa numita ,,constiinta universala” care iti permite sa accesezi informatiile mult mai repede decat alti oameni. Astfel, ai abilitatea de a reactiona mult mai repede la stimulii exteriori si de a gasi solutii coerente si stabile la problemele cu care tu sau altii se confrunta.

Esti un mare vizionar, mostenind atat abilitatile intuitive ale numarului 11, cat si natura practica a cifrei 4. Insa, chiar daca esti inzestrat cu atatea calitati, conteaza foarte mult sa stii sa le folosesti. Numarul 22, fiind un numar maestru, este de multe ori imprastiat, dezorganizat si vrea sa realizeze multe lucruri deodata, dand dovada de inconsecventa. Iata de ce trebuie sa inveti sa iti prioritizezi actiunile, sa manifesti rabdare si sa evaluezi o situatie din toate punctele de vedere si din toate perspectivele, inainte de a lua o decizie.