Numarul casei

Nu stiu daca tu ai observat, insa atunci cand intri in unele case te simti excelent din primul moment, in timp ce in altele te simti foarte prost si abia astepti sa pleci.

Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental. Viata noastra este consumata de traiul in cutii. Dimineata te trezesti intr-o cutie—apartamentul sau casa ta, apoi cobori intr-o alta cutie—care insa se numeste automobil, autobuz sau metrou, pentru a ajunge la serviciu. Aici din nou, ca-ntrun joc al ironiilor, esti intr-o cutie, biroul. Evident, lucrezi cu una sau mai multe cutii— caluclatorul, laptop-ul, tableta sau telefonul mobil. Seara te reintorci ca acasa ca sa dormi intr-o cutie. Daca viata ta si a mea este atat de statica, poate ar fi bine macar sa incercam ne ne armonizam cu vibratiile ,,cutiilor” in care traim si sa incercam sa obtinem maximum de potential din aceasta.

Vibratia numerelor

Inainte de a va prezenta vibratia numarului fiecarei case, se cuvine sa specific ceva: am citit foarte multe articole care ofera informatii despre personalitatea, comportamentul, gusturile locuitorilor unei case, in functie de numarul acelei case. Este adevarat ca numarul locuintei ne influenteaza intr-o masura destul de mare, insa el nu face parte din personalitatea noastra. Daca ar fi asa, ar insemna ca personalitatea noastra sa se schimbe radical de cate ori ne mutam intr-o casa noua!

Numarul casei poate fi comparat cu un vibratie ce poseda o personalitate proprie, imprimand locului trasaturi specifice. Influenta sa incepe sa se faca simtita chiar din momentul in care locuintei i se atribuie o adresa, in acelasi mod in care numele isi face simtit efectul o data trecut pe certificatul de nastere al unui individ. Numarul casei determina in mare masura natura evenimentelor care au loc in viata noastra, atat in camin, cat si in afara acestuia.
 

Cum calculam numarul casei? 

Foarte simplu! De exemplu, daca locuiesti la apartamentul 126 aduni 1+2+6= 9. Numarul 9 reprezinta vibratia casei sau a apartamentului. Daca obtii un numari compus din 2 cifre, le insumezi pana obtii un singur numar. 
 

Trebuie spus insa ca numerele casei sau apartamentului in care locuiesti nu sunt nici benefice, nici negative; ele sunt energii, iar vibratia lor trebuie judecata mai degraba din punct de vedere al compatibilitatii, decat al valorii numerice. 

Cifra 1 - lider

Numar recomandat persoanelor luptatoare, care isi doresc sa ocupe functie de conducator, lider sau coordonator. Locatarii care au urmatoarele meserii: cadre militare, politisti, chirurgi, judecatori, patroni, cercetatori sunt foarte avantajati de acest numar. Numarul 1 confera relaxare fizica, darsi neliniste mentala, intelectuala. Spatiu destinat unui individ activ. Nepropice lenesilor, comozilor, diplomatilor. Stihia dominanta este focul, deci riscuri de incendii. Apartamentul care poarta amprenta lui 1 nu ingaduie pompieri sau alte meserii in legatura cu focul.

 • Nu e bine sa existe arme de foc sau arme care se aseamana cu cifra 1 (cutit, bata, surubelnita).
 • Este indicat ca la plecare sa fie deconectate aparatele electrice.
 • Este benefica existenta unui simbol al soarelui sau al leului. Ziua favorabila musafirilor este duminica.
 • Benefice culorile aurii, galben, portocaliu.
 • Numarul invitatilor sa dea un numar impar. Sa existe intr-un colt un rubin sau diamante, aur.

Cifra 2 -  bucurie

Atmosfera plina de bucurie, viata, iubire, spiritualitate. Foarte bun pentru tinerii casatoriti. Vibratia lui 2 armonizeaza relatiile. Aceasta amprenta impune locatarului sa nu se lase prada complexelor si stereotipiilor. In cazul in care locatarul isi complica viata, va intra in opozitie cu entitatea locuintei si va simti nevoia sa plece cat mai mai des din casa sau sa revina cat mai tarziu. Ca energie negativa s-a constatat ca in astfel de locuinte se intampla destul de des sinucideri prin spanzurare sau abuz de medicamente toxice. La plecare trebuie verificate robinetele, caci aceasta vibratie predispune catre inundatii. Se simt bine aici toti cei cu aspiratii artistice, creatorii de moda, arhitectii, diplomatii, politicienii, medicii, ocultistii.

 • Este benefica existenta unui simbol al lunii, o balanta.
 • Sa existe intr-un colt, un opal, safir, argint.
 • Numarul de invitati sa fie multiplu de 2 sau 7.

 

Cifra 3 - iubire

Aici poate trai fericita doar o familie in care membrii se iubesc cu adevarat. Amprenta lui 3 obliga locatarii sa gandeasca pozitiv. Spiritul casei este destul de gelos. Daca se va comite un adulter in acest tip de locuinta, partenerul va afla negresit. Atrage foarte multi vizitatori. Fiecare musafir poate amprenta locuinta. Marile certuri vin de regula de la cineva din afara casei. Stihia dominanta este aerul. Sa predomine generozitatea si sociabilitatea. Culori favorabile: albastru, purpuriu si violet.

 • Benefic un acvariu cu pesti, smarald, granat, ametist, o bucata de zinc-simbolul sagetatorului.
 • Numarul ideal de musafiri 1, 3, 5 sau multiplii.

 

Cifra 4 - familie

Locuinta destinata familistilor si acelora care iau totul foarte in serios. Spiritul casei se armonizeaza cu cei muncitori, gospodari si stabili. Locuinta destinata oamenilor cinstiti. Un escroc poate ajunge direct la puscarie, intr-o celula purtand aceeasi vibratie.

 • Culorile favorabile sunt maroul si verdele.
 • Foarte bine face o statueta cu Fecioara Maria, sau un tablou/fotografie a sotiei.
 • Sunt benefice ghivecele cu plante, o bucata de plumb intr-unul dintre colturile casei. 
 • Numarul de invitati sa fie 4, 6, 8 sau multipli.

 

Cifra 5 - aventura

Destinat oamenilor aventurosi, schimbatori, nestatornici sentimental. Confera energie sexuala, dar si consuma mult din rezervoarele energetice ale proprietarului/chiriasului. Aici nu poate trai bine un om monoton. Numar destinat cu precadere pilotilor, marinarilor, exploratorilor, geologilor, jurnalistilor… Cuvantul cheie: mobilitate si spirit de aventura. Atentie la incendii si, mai ales, la tigarile uitate aprinse.

 • Cristale benefice: acvamarinul, matostatul, jaspul, smaraldul-simbolul berbecului.
 • Numarul ideal de invitati: 5, 7, 2 sau multiplii lor.

 

Cifra 6 - ajutor

Ideal pentru cei care iubesc familia, copiii si animalele. Locuinta celor care sar in ajutor, a subalternilor, a celor care se exprima cel mai bine in colectiv. Spiritul casei are nevoie de armonie. Este dominat de stihia apei. Tulburarea linistii si armoniei casei atrage dupa sine stricarea tevilor, spargerea paharelor si instaurarea igrasiei si umezelii. Se simt bine aici toti cei legati de estetic, frumos si opere de binefacere.

 • Necesara, intr-un colt al casei, o bucata de cupru.
 • Pietrele benefice: smarald, opal, onix. Un simbol al taurului.
 • Este foarte benefica prezenta unui animal de companie.

 

Cifra 7 - spiritualitate

Este vibratia care permite o dubla functie. Aici se vor regasi atat cei care cauta iesirea din duhul lumii, spiritualizarea si inspiratia divina, dar care sunt total detasati de aspectul material al vietii. Dar si cei care se concentraza asupra carierei si succesului material in detrimental celui spiritual. Spiritul casei este insotit de doua stihii: aer si apa.

 • Locuinta necesita aerisiri cat mai dese.
 • Sunt benefice acvariile cu pesti exotici si pasarelele.
 • Zincul si ametistul trebuie sa se regaseasca intr-un colt.
 • Benefic simbolul zodiacal al Fecioarei.
 • Culori: albastru, gri, argintiu. Zile favorabile: duminca si lunea.
 • Numarul invitatilor: 1, 5, 7 sau multiplii lor.

 

Cifra 8 - indrazneala

Ce mai puternica vibratie de locuinta. Traiesc bine aici doar cei increzatori in fortele proprii, indrazneti, luptatori. Totusi ar fi bine sa aveti grija la acest numar, mai ales daca sunteti persoane temperamentale, deoarece multe crime s-au produs in apartamentele aflate sub influenta numarului 8. Spiritul casei va respecta doar oamenii cinstiti. Daca totusi aici se muta sau locuieste cineva certat cu legea, va intra intr-o rezonanta negativa din care va iesi foarte greu. Stihia dominanta: pamant. Planetele care guverneaza: Marte si Saturn.

 • Benefice: topaz, rubin, safir, o bucata de plumb si fier, multe flori, simbolul scorpionului.
 • Culori benefice: rosu si negru.
 • Numarul de invitati: 4, 6, 8 sau multiplii lor.

 

Cifra 9 - optimism

Caracter dual al vibratiei. Benefic pentru cei optimisti si energici, dar deloc convenabil pentru pesimisti si melancolici. Stihia foc le va cere locatarilor altruism si generozitate. Atentie deosebita la aparatele electrice, electronice si mai ales la tot ceea ce tine de foc.

 • Pietre favorabile: diamantul si topazul.
 • In acest apartament sunt recomandate fie statuiete sau postere cu imaginea unui atlet, fie statuiete sau obiecte decorative din fier sau fonta.
 • Numarul de invitati: 4, 7, 9 sau multiplii lui.

Nota:

Sursele consultate pentru redactarea acestui articol: numerologystars.com, numberquest.com, astrologykrs.com, codulluioreste.com, transformationmag.com