Numarul tau de telefon

Numerologia este o stiinta foarte diversa si exacta, denumita deseori si Astrologia Matematica. Avem zilnic in viata noastra cifre, zile, saptamani, ore, totul este compus din cifre, pana si literelor le sunt atribuite cifre. Aceste cifre au niste puteri mistice, care pot fi analizate si interpretate din diferite perspective. Acum, aflati in era tehnologiei ar trebui sa fim constienti ca si lucrurile pe care le avem ne pot influenta, la fel cum si durata lor de viata sunt influentate de momentul in care le-am achizitionat, iar in articolul de astazi vom vorbi despre Numerologia numarului de telefon.

Cum sa calculezi cifra numarului tau de telefon

Pentru a afla cifra numarului nostru de telefon este foarte simplu. Calculam toate cifrele numarului de telefon, pana reducem totul la o singura cifra.

Exemplu (un numar de telefon aleator)

0746 707 558 = 0+7+4+6+7+0+7+5+5+8 = 49 = 4+9 = 13 = 1+3 = 4

In continuare, vom citi interpretarea cifrei numarului de telefon

CIFRA 1 – INDEPENDENTA, AFACERI SI NOI INCEPUTURI

Daca cifra numarului dumneavoastra de telefon este 1 atunci acest numar este potrivit pentru a incepe noi actiuni, pentru a demara afaceri, pentru manifestarea independentei. Puteti rezolva tot felul de probleme profesionale, stabili strategii profitabile si stabili intalniri, colaborari precum si incheierea cu succes a unor parteneriate. Totodata este si un numar de telefon bun pentru cei ce lucreaza in domeniul legislativ, precum notarii, avocati, judecatori, procurori.

CIFRA 2 – COLABORARE SI ARMONIE

Daca aveti cifra numarului de telefon 2 atunci acest numar de telefon este unul bun pentru a comunica, caci presupune colaborare si comunicare. Totodata, la acest numar de telefon puteti stabili armonie, media situatii, iar de cele mai multe ori va fi favorabil sa fiti apelat decat sa apelati dumneavoastra.

CIFRA 3 – DIVERSITATE

Acesta am putea spune ca este un numar de telefon pentru persoanele active pentru ca este un numar de telefon potrivit pentru activitati diverse, pentru inceperea unor proiecte, pentru finalizarea acestora, dar si pentru intalniri de afaceri, colaborari de bun augur, precum si planificarea activitatilor de zi cu zi, dar si pentru planificari speciale, precum petreceri si calatorii sau evenimente. Acest numar de telefon poate fi prielnic persoanelor din mass-media, din sectorul artistilor, actori, cantareti, precum si pentru persoanele din domeniul comertului si al negocierii, dar si in domeniul promovarii si consultantei.

CIFRA 4 – CASA SI MUNCA

Numarul de telefon caruia ii corespunde cifra 4 este un numar favorabil pentru persoanele care muncesc normal, rutinier, perseverent si cu punctualitate si seriozitate. Totodata este un numar de telefon potrivit pentru a discuta si rezolva lucruri casnice, din familie. De evitat in cazul unui astfel de numar ar fi activitatile ilicite,  cele speculative si lucruri importante, planificari de mare anvergura.

CIFRA 5 – AFACERI SI RELATII

Acest numar de telefon va poate ajuta in ceea ce privesc domeniile sentimentale si cele profesionale, pentru ca va poate ajuta foarte multa, insa de fiecare data inainte de a vorbi asigurati-va ca ceea ce doriti sa discutati mentine captata atentia si ca sunteti realist, dar si ca aveti argumentele potrivite. Totodata acest numar de telefon va poate face sa reusiti in proiecte vechi, de lunga durata. In ceea ce priveste relatiile, daca aveti o neintelegere, certuri si alte astfel de probleme, recomandarea mea este sa nu incercati sa rezolvati la telefon, altfel puteti regreta, oricum, indiferent de cifra problemele sentimentale sunt mai bine de rezolvat impreuna cu partenerul, pentru ca legatura energetica sa fie libera si nu inchisa intr-un mijloc tehnic (inchis).

CIFRA 6 – CASA SI PRIETENI

Numarul acesta de telefon este prielnic in diverse probleme, de zi cu zi, casnice, de orice natura, alaturi de persoanele dragi. Este un numar de telefon care va poate ajuta in stabilirea planurilor de casa, dar si pentru stabilirea unor eventuale intalniri, fara prea multa importanta, genul de intalniri familiale restranse, parteneriale, sau pentru eventuale intalniri. Totodata incercati sa nu luati decizii rapide, impulsive si pe lunga durata la un astfel de telefon.

CIFRA 7 – SFATURI

Acest numar de telefone este bun pentru primirea unor sfaturi, recomandari, dar si pentru a stabili noi contacte, mai ales pe partea mistica si filosofica, religioasa, cercetare, analizata. Totodata nu este favorabil pentru afaceri, finante, programarea unor proiecte si activitati complexe, de mare anvergura.

CIFRA 8 – SUCCES

Pentru cei ce au numarul de telefon atribuit cifrei 8 putem afirma ca au succes in domeniul profesional, fiind un numar excelent pentru finante, afaceri, activitati de tot felul, respectiv si in comert, fiind un numar ce aduce prosperitate, castig, belsug, dar si o imagine buna.

CIFRA 9 – PROIECTE SI PLANIFICARI

Numarul acesta de telefon este favorabil pentru tot felul de proiecte, pentru planuri importante, pentru gasirea unor persoane care sa fie in acord cu ideile dumneavoastra si pentru consolidarea unor parteneriate benefice. De aceea deseori este un numar ce poate fi folosit in afaceri, in comert, dar si in domeniile sociale, precum si pentru cei din lumea artistica.