Importanta cifrei zilei de nastere

Dincolo de lucrurile palpabile si experientele de zi cu zi, cu totii suntem conectati la un plan mult mai subtil, un plan vibrational. Daca privim cu atentie in jur, vom vedea ca suntem inconjurati de cifre si numere. Ne raportam la un calendar, ne referim la saptamana formata din 7 zile, la ziua care e alcatuita din 24 de ore, la ora care este alcatuita din 60 minute. Ne masuram greutatea in livre sau kilograme, cuantificam mancarea consumata in calorii, alimentam masina cu un numar de litri sau galoane si lista poate continua la nesfarsit. Folosim continuu numerele si ne  intalnim cu vibratia lor in fiecare secunda a vietii noastre. Iata de ce consideram ca cifra sau numarul zilei de nastere are o importanta deosebita in evolutia noastra ca oameni, ca entitati.

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3.

Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele.

De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

Cifra 1 

Daca cifra zilei tale de nastere este 1, atunci esti un lider innascut. Dominat de ambitii si orgolii, simti o nevoie puternica sa te afirmi, sa ai succes si sa fii recunoscut pentru talentele tale. Esti o persoana extrem de independenta si nu-ti plac restrictiile. Nu esti cel mai bun membru al echipei si te simti mult mai confortabil in pozitia de lider si de conducator decat in ipostaza de simplu angajat. Nu-ti place rutina, iar daca ai o activitate care implica o actiune repetitiva, te plictisesti extrem de mult, nu dai randament si risti sa faci greseli din plictiseala. Esti un initiator, un pionier in actiunile pe care le faci. Ești o persoana extrem de creativa, esti inzestrat cu o minte extrem de rapida si atenta. Ai instincte deosebite pentru afaceri si daca te educi, poti conduce afaceri de succes sau sa ocupi functii de conducere importante in cadrul organizatiei in care activezi. Esti o persoana care este deschisa la noutate si ai marele talent de a-i motiva si pe cei din jur. Vointa iti va fi testata de-a lungul vietii, mai ales pe perioada cuprinsa intre 28 si 56 de ani. Chiar daca vei fi testat, chiar daca rabdarea iti va fi pusa la incercare, daca iti continui drumul si nu te indoiesti de talentele tale, atunci capacitatea de a atinge succesul si implinirea este enorma. Chiar daca am afirmat ca esti deschis si ai idei vizionare, totusi, in anumite circumstante, poti da dovada de incapatanare dusa la extrem. Trebuie sa intelegi sistemul de actiune, trebuie sa intelegi destinatia spre care tinzi si abia atunci poti fi extrem de productiv in tot ceea ce faci.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semnificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale,  te invitam sa citesti urmatoarele articole: