2 - cifra zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia cifrei 2. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

Ziua de nastere - Cifra 2

Daca cifra zilei tale de nastere este 2, atunci esti o persoana inzestrata cu multa diplomatie, ai intuitie peste medie si esti foarte sensibil. Constient de importanta comunicarii cu cei din jur, din pacate, poti fi usor influentat de anturaj. Iti plac lucrurile frumoase si, in acelasi timp, ai mare nevoie de atentie.

Deoarece esti inzestrat cu multa sensibilitate, poti fi ranit cu usurinta si iti este foarte greu in anumite situatii sa iti stapanesti emotiile. Poti cadea cu usurinta prada lipsei de incredere si depresiei. Iata de ce poti fi o unealta usoara in mana unei persoane rauvoitoare, care iti poate induce o stare de nesiguranta prin cateva afirmatii bine tintite. In egala masura, esti inzestrat cu multe calitati si talente.

Astfel, talentele tale se regasesc in relatiile personale si esti un maestru al negocierilor si al diplomatiei. Ai un al saselea simt care te face constient de ce se ascunde in spatele mintii celor din jur si esti capabil sa te pliezi pe nevoile celorlalti, tocmai pentru a aduce pacea si armonia in relatii. Intr-un fel sau altul, ridici arta diplomatiei la grad de perfectiune si ii ajuti pe cei din jurul tau sa se impamanteneasca, sa constientizeze erorile pe care le fac si sa gaseasca o modalitate de comunicare unul cu altul chiar si in cele mai tensionate circumstante. S-ar putea ca, de asemenea, sa fii inzestrat cu un talent artistic, fie ca este vorba de muzica, de pictura, de talent actoricesc sau de orice alt talent creativ. Daca inveti sa stapanesti aceste talente inca din copilarie, pe masura ce inaintezi in varsta le poti transforma dintr-un hobby intr-o sursa de venit considerabil.

Esti o persoana calda, plina de afectiune si ai nevoie, la randul tau, de aceeasi afectiune si caldura din partea prietenilor si a persoanelor la care tii. Esti un copil in haine de adult si bucuria ta cea mai mare este data de zona de confort a casei. Pentru tine, o zi ideala este petrecuta in compania prietenilor sau a celor dragi, in casa ta, impartasindu-va povesti si depanand amintiri. Esti foarte cooperant si functionezi foarte bine in parteneriat. Este adevarat, ca in adancul tau, iti place sa preiei controlul relatiilor, dar il preiei tocmai pentru ca vrei echilibru si echidistanta. Esti o persoana modesta si blanda. Ai adevarate talente de clarvazator si poti intui foarte bine gandurile celorlalti. De multe ori, persoanele nascute intr-o zi de 2, sunt folosite in medierea conflictelor sau in analize tranzacționale pentru ca au un talent deosebit in a vedea ce se ascunde in spatele mastilor afisate de cei din jur.

Nu-ti place sa demarezi actiuni si proiecte, insa esti foarte bun in ipostaza de a continua un proiect. Daca cineva il porneste, atunci, cu siguranta, in momentul in care ai inteles sensul lucrului pe care il faci, vei duce proiectul la bun sfarsit. Esti foarte atent la detalii. Ai nevoie de liniste, pace si calm in familie pentru a fi productiv la locul de munca. Fara acest calm, fara aceasta liniste devii stresat, te simti presat si nu mai dai randamentul asteptat. Reprezinti liantul care aduna oamenii impreuna si ii ajuta sa isi duca la indeplinire proiectele. Chiar daca vei fi de multe ori creierul din spate, chiar daca vei avea o pozitie de persoana aflata in umbra, pe tine nu te deranjeaza acest lucru. Nu-ti doresti stralucirea si recunoasterea, cat mai degraba iti place sa-i vezi pe toti multumiti.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: