3 - cifra zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acest numar este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia cifrei 3. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

Ziua de nastere - Cifra 3

Daca cifra zilei de nastere este 3, atunci inseamna ca te-ai nascut inzestrat de astre si de muze cu un talent creativ iesit din comun. Emani spirit artistic prin toti porii. Poti excela in orice arta. Nu toata lumea nascuta intr-o zi de 3 va deveni un artist consacrat, dar, cu siguranta, toate persoanele nascute sub aceasta cifra pastreaza in interiorul inimii talente artistice pe care le pot transforma intr-un hobby.

Esti o persoana extrem de intuitiva, inteligenta, ai capacitatea de a te adapta oricarei situatii si, in plus, esti inzestrat cu mult entuziasm. Acest entuziasm il poti folosi cu talent in relatiile cu oamenii pentru ca ii inspiri, ii stimulezi, ii ajuti sa evolueze. Poti lucra foarte bine in sectorul vanzarilor, deoarece, prin atitudinea prietenoasa si deschisa pe care o manifesti, iti transformi clientii in prieteni care, dupa ce achizitioneaza marfa, te mai si recomanda altora.

Esti o persoana plina de iubire, care stie sa ofere afectiune, care stie sa se integreze social oricarui cerc. Ai multa carisma si stii sa spui o vorba buna tuturor.

Cu toate acestea, starea ta de spirit poate fi destul de schimbatoare si poate deveni subiectul unor schimbari de tonus emotional. Esti inzestrat cu mult simt estetic, stapanesti regulile bunului simt si te simti cel mai fericit in casa ta, in cuibul tau, in zona in care esti proprietar.

Esti inzestrat cu mult talent in privinta gradinaritului. S-ar putea sa-ti placa plantele, florile si daca locuiesti la casa, sa te simti binecuvantat ca ai propria ta gradina. Incearca sa nu-ti pierzi timpul si energia cu lucruri marunte. Axeaza-te pe prioritati si nu te disipa in actiuni triviale, invata sa ramai constant directiei pe care ai pornit.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: