4 - cifra zilei de nastere

In articolul Importanta cifrei zilei de nastere explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 1 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia cifrei 4. 

Cum iti calculezi cifra zilei de nastere

Este foarte simplu. Daca te-ai nascut, de exemplu, pe data de 3 ianuarie 1977, atunci numarul zilei de nastere este 3. Nu luam in calcul nici luna si nici anul in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intr-o zi, al carui numar este secventa 11- 31, nu se insumeaza cifrele. De-a lungul articolelor, vom analiza in detaliu, semnificatia fiecarei cifre si a fiecarui numar din luna. Iata de ce te invit sa te informezi cu privire la importanta zilei tale de nastere si ce iti aduce cifra sau numarul sub care te-ai nascut.

Ziua de nastere - Cifra 4

Daca cifra nasterii tale este 4, atunci esti o persoana muncitoare si responsabila, Esti foarte atent la detalii, iti asumi responsabilitati si esti inzestrat cu o logica imbatabila. Ai principii solide, esti disciplinat si responsabil. Iti asumi obligatiile in serios, te simti frustrat atunci cand ceilalti trateaza cu superficialitate chestiuni serioase de viata. Cu un spirit justitiar de invidiat, ai valori personale foarte ridicate. Nu esti dispus sa faci compromisuri pentru nimeni si nimic. Chiar daca principiile tale etice te fac sa te simti o persoana speciala, totusi nu devii obtuz sau arogant. Esti inzestrat cu multa compasiune fata de cei neajutorati si iti place sa perseverezi in fata oricarui obstacol pentru a demonstra ca reusesti, chiar si in ciuda celor mai mari provocari, sa-ti atingi obiectivele. Pentru tine, familia este un lucru foarte important si iti respecti membrii familiei, indiferent de varsta pe care acestia o au.

Nu-ti place sa-ti arati prea mult afectiunea, nu esti deschis nici emotional si nici nu faci demonstratii de dragoste, insa respectul fata de rude si valorile familiei primeaza in orice alegere faci.

Esti centrat constant pe realitatile vietii, iti place sa-ti faci o cariera, sa conduci o afacere sau sa devii seful familiei. Esti inzestrat cu multa ratiune, dar asta poate uneori sa functioneze impotriva ta, pentru ca nu dai dovada de foarte multe sentimente. Aceasta atitudine ii poate rani pe cei apropiati care se simt neglijati, cu toate ca, pentru tine, familia este un lucru important.

Daca vei invata sa te deschizi si sa-ti exprimi emotiile mai mult, vei avea foarte mult de castigat, atat in relatia cu familia, cat si in relatia cu colegii de munca. Nu esti rapid in luarea deciziilor. Niciodata nu ai sa profiti de situatiile create pentru a-ti atinge scopurile. Iti place abordarea inceata, temeinica, care te face sa privesti o situatie din toate perspectivele. Esti un conducator, un lider innascut si esti foarte bun sa-i organizezi pe ceilalti. Esti o persoana pe care cei din jur se pot baza. Poti sa fii incapatanat si rigid, dar toate aceste tipare de comportament pot fi schimbate cu atentie si cu un efort de vointa din partea ta. Incearca sa fii atent la modul in care comunici pentru ca uneori poti sa faci greseli grosolane prin vorbele tale. Poti fi lipsit de tact, iar asta sa-i afecteze, din nou, pe ceilalti. Cu toate ca esti o persoana ordonata, precisa, care are valori etice inalte si standarde foarte bine fixate, ai foarte mult de lucrat pe sectorul comunicarii si al exprimarii sentimentelor.

Numere, cifre si mesaje ...

Daca vrei sa aflii informatii si despre semneificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, iata lista numerelor si cifrelor publicate:  

Daca vrei sa descoperi mesajele pe care le ascund cifrele din viata ta, iti recomandam sa citesti: