Numerele norocoase ale zodiilor

Se spune despre numerologie ca este mama tuturor stiintelor. Gandeste-te cat de des folosesti cifrele si numerele, in viata de zi cu zi, pornind de la ceasul desteptator care te trezeste la o anumita ora, la numarul autobuzului pe care il ai de luat, la ora la care trebuie sa ajungi la scoala sau la serviciu, la numerele de telefon pe care le ai stocate in agenda si lista poate continua la nesfarsit.

Toata viata se invarte in jurul numerelor si exista o conexiune particulara intre zodii si numere. Fiecare zodie este protejata de un numar specific, care are o anumita influenta asupra nativului. In acest articol poti sa afli care este numarul sau cifra ta norocoasa si cum poti sa o folosesti in viata de zi cu zi.

Berbec - cifra 1

berbec

Cifra norocoasa este cifra 1 (unu). Pentru berbeci, cifra 1 este aducatoare de noroc, mai ales in momentul unui interviu, al unui examen oral sau al unei intalniri unde va trebui sa vorbesti. Ea iti da centrare, focalizare si multa coerenta. Cum poti activa cifra 1 ca sa-ti poarte noroc? In primul rand, daca ai posibilitatea sa stabilesti tu ora de discutie, incearca sa alegi, fie cifra 11 (care este o dubla succesiune de cifre 1) sau ora 1 la pranz. (Incearca sa folosesti aceasta ora si nu te gandi sa insumezi cifra 13, pentru ca aici activam cifra 1, asa incat iti recomand, ca simbolic, pe cadranul telefonului, daca iti stabilesti intalnirea, atunci sa apara cifra 1,  fix si nu numarul 300. Daca nu ai posibilitatea sa stabilesti tu ora intalnirii, atunci deseneaza inaintea discutiei sau a intalnirii, pe o coala de hartie alba, cifra 1 cu o culoare preferata de tine. Apoi, vizualizeaz-o, fara sa te gandesti la nimic, vreme de cateva secunde.

Taur - numarul 24

taur

Numarul norocos al Taurului este numarul 24. Acest numar este folositor zodiei Taurului, in activarea zonei financiare, in activarea sectorului abundentei materiale si a reusitei in activitatile pe care le desfasori zi de zi, dar activitati care iti vor aduce recompense materiale, nu spirituale. Poti activa cifra 24, scriind pe trei bucatele separate de hartie aceste cifre, pe fiecare hartiuta cate o data. Cea mai buna culoare pentru activarea numarului 24, este culoarea verde. Vizualizeaza apoi aceste imagini, aceste numere scrise pe hartie si apoi poti sa pleci la serviciu linistit. Ai activat numarul tau norocos.

Gemeni - cifra 3

gemeni

Cifra norocoasa este cifra 3 si iti aduce noroc in negocieri, vanzari, tranzactii imobiliare si tot ceea ce tine de sectorul import-export. De asemenea, iti mai da coerenta si sustinere energetica, atunci cand ai de pregatit un examen sau cand ai de inmagazinat cunostinte stiintifice. Iti stimuleaza memoria si puterea de concentrare. Activarea pentru Gemeni a numarului norocos, a cifrei norocoase nu se realizeaza cum  te-ai fi asteptat, fiind scrise pe o hartie, ci punand 3 obiecte identice pe masa, in fata ta. De exemplu, poti folosi 3 creioane, care sunt din acelasi set, de aceeasi culoare, pot fi de dimensiuni separate. Important este sa aiba aceeasi forma. Poti folosi 3 coli albe de hartie sau 3 caiete. Lista este nesfarsita. Important este sa privesti in jurul tau si sa gasesti 3 obiecte identice. Le privesti, fara sa te gandesti prea mult la ele si apoi poti sa-ti desfasori activitatea in mod normal, pentru ca ai integrat vibratia cifrei 3.

Rac - numarul 79

rac

Numarul norocos pentru activarea Racului este numarul 79. Acest numar il ajuta pe Rac sa castige mai multa incredere in fortele proprii  si in talentele personale. Il sustine sa-si gaseasca echilibrul emotional si, de asemenea, coerenta in comunicare. Pentru a-l activa, va trebui sa-l scrii cu o culoare rosu intens, sau chiar fosforescent, pe o coala alba de hartie, sa-l privesti pret de cateva secunde, apoi integrarea sa se va produce de la sine.

Leu - numarul 14

Leu.jpg

Numarul norocos al Leului este numarul 14. Acest numar te sustine in a-ti tempera energiile, in a invata Lectia Compromisului, in raport cu cei din jur si iti va descreste orgoliul intr-un mod semnificativ. Iti aduce noroc in dragoste si noroc in afaceri. Il poti activa desenand pe doua coli de hartie acest numar. Pe coala din partea stanga, desenezi cu culoare neagra, pe coala din partea dreapta, desenezi cu culoarea galbena acest numar. Privesti de cateva ori colile si apoi poti sa fii multumit caci integrarea vibratiei numarului se produce automat.

Fecioara - cifra 6

fecioara

Cifra norocoasa a Fecioarei este cifra 6. Aceasta cifra ii aduce relaxare emotionala si mentala, dar in acelasi timp, ii echilibreaza corpul din punct de vedere energetic, punandu-l in stare de functionare maxima si pregatind nativul Fecioara pentru activitati fizice dinamice. Dupa cum se stie, acest semn zodiacal nu se odihneste niciodata, fiind mereu preocupat de cate o activitate noua. Este un spirit inteligent, puternic, vivace, doar ca felul in care comunica ii poate rani adeseori pe cei din jur. Aici intervine din nou cifra 6, care ii confera nativului capacitatea de a aplana conflictele pe care le poate declansa cu voie sau fara de voie. Activarea cifrei 6 se realizeaza in felul urmator. Pe o coala de hartie alba, se deseneaza un romb cu culoarea rosie. In interiorul rombului se scrie cu culoarea verde cifra 6, o singura data, de dimensiune mai mare. Incearca sa nu depasesti marginile rombului. Cifra 6 trebuie desenata in interiorul acestei figuri geometrice. O privesti cateva secunde, apoi integrarea se produce de la sine.

Balanta - cifra 2

balanta

Cifra care activeaza Balanta este cifra 2. Aceasta cifra confera nativului Balantei incredere in fortele proprii si capacitatea de a lua decizii importante, cu viteza. De asemenea, ii da incredere in fortele proprii si il ajuta sa-si foloseasca talentele, in activitatile de zi cu zi. Ca o clarificare suplimentara, pentru Balantele singure, cifra 2 este o cifra norocoasa deoarece ea semnifica cuplul, viata in cuplu, asa incat, prin integrarea ei, exista o sansa ca persoana iubita sa apara mai repede in viata Balantei. Cum se integreaza aceasta cifra? Pe o coala alba de hartie, se deseneaza doua cercuri care se intrepatrund. In intersectia dintre cele doua cercuri, se inscrie cifra 2. Poti folosi orice culoare in realizarea acestui desen. Important este sa ai rabdare sa privesti desenul vreme de doua minute. Poti folosi cronometrul de la ceas sau de la telefon in masurarea acestui timp.

Scorpion - numarul 78

scorpion

Numarul care activeaza vibratia Scorpionului este numarul 78. Acest numar il ajuta pe Scorpion sa exerseze Lectia Compasiunii fata de semenii sai, sa exerseze coerenta si increderea in fortele proprii. De asemenea, il ajuta sa depaseasca cu mai mare usurinta situatiile traumatizante. Pe o coala alba de hartie, se deseneaza cu culoarea albastru acest numar si se priveste pret de cateva secunde. Apoi, integrarea este realizata complet.

Sagetator - cifra 9

sagetator

Cifra norocoasa pentru Sagetator este cifra 9. Aceasta cifra il ajuta sa ia decizii cu mintea si nu cu inima, pentru ca una dintre erorile pe care o face acest semn zodiacal este sa-si puna emotiile pe primul loc, in momente cand trebuie sa dea dovada de maxima luciditate. De asemenea, cifra 9 il ajuta pe Sagetator sa aiba un contact bun cu Divinitatea, cu latura religioasa a vietii, dar si sa activeze memoria pe termen mediu si lung. Poti folosi cu succes aceasta cifra in integrarea sa atunci cand te pregatesti de un examen important si vrei sa inmagazinezi cat mai multe informatii, intr-un timp scurt. Activezi aceasta cifra scriind, de noua ori, pe o coala alba de hartie cu culoare portocalie sau cu alta  culoare fosforescenta, care sa sara in ochi. O poti distribui pe coala de hartie in orice forma doresti tu. O privesti pret de cateva secunde, apoi integrarea se realizeaza de la sine.

Capricorn - numarul 34

capricorn

Numarul norocos al Capricornului este 34. Acest numar il ajuta pe Capricorn sa isi creeze o bariera solida in fata bolilor si afectiunilor. Acest numar sporeste energia vitala, dandu-i nativului forta de munca, coerenta si rabdare in actiunile pe care le face.

Poti integra acest numar desenandu-l pe o coala alba de hartie, folosind culoarea indigo, violet, mov sau albastru, in functie de preferintele tale. Privesti numarul norocos timp de cateva secunde, apoi integrarea se realizeaza de la sine.

Varsator - numarul 22

varsator

Numarul norocos al Varsatorului este numarul 22. Acest numar ajuta Varsatorul sa capete incredere in sine. Sa nu se mai piarda in o mie si unu de ganduri si ii da capacitatea vibrationala de a intui intentiile celor din jur. Poti activa acest numar, desenandu-l pe o coala alba de hartie cu culoare albastru inchis sau verde inchis. Il privesti cateva secunde apoi integrarea se realizeaza de la sine.

Pesti - cifra 8

pesti

Cifra norocoasa a Pestilor este cifra 8. Aceasta cifra ii da capacitatea sa persevereze in actiunile pe care le face. Il sustine emotional pe nativul Peste si, de asemenea, ii sporeste increderea in capacitatile sale de comunicator. Daca esti nativ Peste si ai de invatat o limba straina, sau te pregatesti pentru un examen important si ai de asimilat multa informatie, in timp scurt, activeaza aceasta cifra si rezultatele vor fi, cu siguranta, pozitive pentru tine. Evident, daca ai de invatat pentru un examen, nu te limitezi numai la integrarea cifrei. Ce vrem noi aici sa spunem si sa subliniem este ca din punct de vedere energetic, vei primi o sustinere suplimentara prin integrarea acesteia. Desenezi, pe o coala alba de hartie, cu culoare violet sau roz, cifra 7, o privesti pret de cateva minute, nu secunde, macar 2 minute, apoi integrarea se va produce treptat de la sine.

Observatii

Este foarte important sa intelegi ca relatia dintre zodii si numerele lor personale nu intra in corelatie cu semnificatia numerelor din Numerologie.

Am vorbit in acest capitol despre integrarea numerelor si cifrelor norocoase, in situatii care necesita utilizarea memoriei pentru asimilarea informatiei. Aceste cifre si numere dau sustinere energetica, insa, daca nu vei invata si nu te vei pregati, evident ca rezultatele nu vor fi cele pe care le astepti. Foile de hartie, pe care s-au desenat numerele, se recomanda sa fie rupte, arse sau aruncate la gunoi. Nu este nici o restrictie in legatura cu felul in care vei recicla foile pe care au fost desenate numerele norocoase. Asa sa fie!

Recomandari

Daca te intereseaza sa aprofundezi secretele pe care ti le dezvaluie cifrele din viata ta, iti recomadam sa citesti: