Pestii sunt cel de al XII-lea Semn zodiacal si sunt guvernati de planetele Neptun si Jupiter. Neptun, planeta intuitiei si a clarviziunii simbolizeaza nevoia omului de a apela la structurile sale interioare, sensibile si profunde, in timp ce Jupiter, Marele Benefic, confera acestor nativi darul invatarii continue prin observarea fragilitatii umane.

Zodia Pestilor aduce o forma de provocare a nativului de a invata cum sa se exprime, cum sa se proiecteze in lumea exterioara. Nevoia de a prezenta un simt solid al individualitatii se afla in contradictie cu calitatile usor eluzive ale semnului zodiacal. In esenta, se ridica intrebarea: ,, cum pot eu sa proiectez o forma, atunci cand forma pe care eu o percep este atat de usor de modificat?” Din acest motiv,  multe persoane Pesti au dificultati in a-si stabili un destin, un drum al vietii sau de a sti ceea ce trebuie sa faca. Adeseori sunt usor de influentat si prefera sa urmeze un drum trasat de altii, chiar daca acest lucru nu-i face foarte fericiti, tocmai din cauza faptului ca li se ofera o forma de pseudo-siguranta.

Cel mai important pentru un nativ Pesti este sa invete sa isi asculte vocea interioara. Trebuie sa invete sa nu se mai raporteze la cei din jur, caci raspunsul se afla in sine, in interior.

BARBATUL PESTI SI EROTISMUL

Magie, magie si iarasi magie. Condimentata, desigur, de putina obsesie sa cum ii sta bine oricarui nativ Peste. In cazul in care un peste te ,,pescuieste” din acvariul vietii,pregateste-te sa intrii intr-o lume fascinanta, in care nimic nu este asa cm te-ai fi asteptat. Am putea compara experienta alaturi de un barbat Peste cu cea a lui Alice din Alice in Tara Minunilor.

Nu te astepta sa il poti incadra intr-un anumit tipar, pentru ca nu iti va iesi. Barbatul Peste este asemeni unui cameleon, pregatit sa isi schimbe culoarea de 1001 de ori pe zi. In primul rand este intuitiv si va reusi sa scotoceasca chiar si sub cea mai groasa platosa pe care ti-ai putea-o ridica. Cu un ochi atent, va identifica intr-o secunda nevoile tale emotionale cele mai puternice, iar din acel moment ai cazut in navodul sau. In plus este un adevarat zeu al sexului, care intuieste extrem de usor nevoile cele mai ascunse ale partenerei sale.

Peste este curios sa te absorba, sa te studieze, sa iti patrunda in cel mai ascuns ungher al mintii.In clipa in care te-a ,,citit”, pregateste-te pentru o mare dezamagire: nu mai esti interesanta pentru el si atunci va pleca incautarea altei redute e cucerit. Probabil dorinta sa de explorare a mintii umane i-a adus descrierea total incorecta de ,,Casanova zodiacului”.

Pestii nu pot fi triviali. Nu pot minti. Nu pot interpreta un alt rol. Nu! Ei pur si simplu sunt  reprezentati de un animal cu sange rece, diferit de oameni, care se ghideaza dupa propriul sau sistem de valor si dupa propriile reguli. Fie il accepti asa cum este, fie paraseste cat mai rapid campul de batalie.

FEMEIA PESTI SI EROTISMUL

Ai vazut vreodata pe strada o femeie imbracata diafan, pasind cu o alura de regina, dar totusi avand un aer destul de absent? Perfect imbracata si asortata, dar in acelasi timp afisand nesiguranta unei adolescente?

Problema femeii pesti este faptul ca este ...prea femeie! De o sensibilitate incredibila, este capabila sa empatizeze cu toti cei oropsiti de soarta si a sufere organic alaturi de oricine ar trece printr-un moment dificil in viata.

Doua dintre calitatile magnetice afisate de femeia Pesti sunt senzualitatea si natura ei visatoare. Un barbat nu trebuie decat sa o priveasca in ochi si poate cadea prada farmecului ei instantaneu. Miscarile sale fluide, mersul gratios, diplomatia cu care isi exprima ideile si intentiile ii cucereste pe toti intr-o secunda.

Trebuie sa aiba grija sa nu cada in depresie, una din afectiunile des intalnite in randul nativilor acestei zodii. Recomandarea este sa iasa cat mai mult in natura, sa mediteze si sa isi faca un program fix al orelor de somn. Nu uita ca energia pestilor se afla in reverie si visare, iar somnul este un adevarat panaceu, care le reincarca bateriile.

Pentru ea viata se traieste la infinit. Poate fi plus infinit, sau minus infinit, nu are nici valoare polaritatea, atata timp cat predomina intensitatea emotionala.

Femeia pesti este extrem de atenta cu partenerul ei. Trebuie sa aiba grija totusi sa nu se transforme in mamicuta de serviciu, cea care ii duce supa calda la pat cand este racit sau care il tine in brate pana adoarme. In clipa in care incepe sa faca aceste gesturi excesiv de materne, risca sa isi piarda partenerul. Femeia Peste trebuie sa isi reaminteasca continuu ca o relatie implica un parteneriat bazat pe egalitate, nu o relatie mama-copil.