Ascendent in Pesti

Ascendentul in Pesti il provoaca pe nativ sa se exprime, sa se proiecteze in lumea exterioara. Nevoia de a prezenta un simt solid al individualitatii se afla in contradictie cu calitatile usor eluzive ale semnului zodiacal.

In ascendentul Pestilor, nevoia profunda a nativului este aceea de a incuraja disolutia in separare si de a transcede granitele propriului ego. In esenta, se ridica intrebarea: ,,cum pot eu sa proiectez o forma, atunci cand forma pe care eu o percep este atat de usor de modificat?”. Din acest motiv, multe persoane cu ascendentul in Pesti au dificultati in a-si stabili un destin, un drum al vietii sau de a sti ceea ce trebuie sa faca. Adeseori sunt usor de influentat si prefera sa urmeze un drum trasat de altii, chiar daca acest lucru nu-i face foarte fericiti, tocmai datorita faptului ca li se ofera o forma de pseudo-siguranta.

Cel mai important pentru tine, daca ai ascendentul in Pesti este sa inveti sa asculti vocea interioara care te poate ajuta sa iti stabilesti drumul in viata. Nu trebuie sa te raportezi la cei din jur, caci raspunsul se afla numai in tine si il primesti prin intermediul instinctelor tale unice. Esti o persoana creativa, plina de imaginatie si de simt artistic. In tine zace latent o mare esensibilitate  care asteapta sa fie scoasa la iveala si sa prinda contur. Prin ascendentul in Pesti s-ar putea sa manifesti interes fata de film, fotografie, teatru, dans sau orice forma de autoexprimare artistica.

Dezvoltarea talentelor inca de la o varsta frageda este importanta, pentru ca ulterior poti da nastere unor lucruri minunate. Este important sa lucrezi cu sensibilitatea si emotiile si intotdeauna sa asculti vocea interioara. De asemenea, ai capacitatea de a empatiza cu ceilalti, de a le trai propriile emotii, de a-i ajuta si de a le oferi solutii pentru a iesi dintr-un impas.

Nu putem spune ca esti la fel de obiectiv cu propria persoana, dar cand vine vorba de alte persoane, intuitia ta intotdeauna va fi ascultata si pusa in practica.

Avand ascendentul in Pesti, sensibilitatea este darul si totodata provocarea pe care ti le aduce viata. Trebuie sa inveti sa faci diferenta  intre impulsurile si sentimentele celorlalti care te pot duce pe o directie gresita si sa sondezi mai degraba propriile sentimente.

De multe ori preferi sa ai relatii cu persoane care sunt mai rationale, care au un simt mult mai analitic si care de multe ori pot prelua fraiele relatiei si sa o conduca. Faci acest lucru pentru ca simti nevoia sa fii protejat emotional si fizic. Dar daca te abandonezi prea mult partenerului, daca manifesti mult prea multa compasiune, exista riscul sa fii manipulat. Prin urmare, trebuie sa incerci sa iti gasesti echilibrul, balanta si sa iti asumi responsabilitatea propriilor decizii oricat de complicat ar parea sa fie acest lucru.

Citeste, daca te intereseaza ...

Pentru a intelege mai bine persoanele nascute sub semnul Pestilor sau cele care au Ascendent in Pesti, iti recomandam sa citesti: